FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. PCH și Ionuț Negoiță au bătut palma! Anunț MAJOR: „Suntem foarte hotărâți să facem acest pas istoric”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 22:04 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 22:48

DINAMO. Suporterii din proiectul socios „Doar Dinamo București” susțin că sunt pe cale să mai preia de la Ionuț Negoiță o parte din acțiuni. În prezent, aceștia dețin 20,06% din club.

Fanii au mai oferit o informație surpriză. Aceștia ar fi ajuns la o înțelegere cu Ionuț Negoiță privind cumpărarea întregului pachet majoritar de acțiuni în decurs de 60 de zile. 

„Pe 11 iunie, Programul DDB a achiziționat al doilea pachet de 10% din acțiunile clubului Dinamo. Suporterii care sunt înscriși în proiectul Socios dețin acum 20,06% din Dinamo, iar din 31 iulie vom ajunge la 27,56%. Dar surprizele nu se opresc aici. 

Zilele acestea, am semnat un memorandum cu acționarul majoritar, prin care ProgramDDB are dreptul să cumpere clubul în termen de 60 de zile. Suntem foarte hotărâți să facem acest pas istoric și ne dorim să fii și tu alături de noi. Acest lucru nu ar da la o parte vreun potențial investitor, ba dimpotrivă, credem că Clubul ar deveni și mai atractiv pentru un investitor serios”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții proiectului.

Suporterii lui Dinamo țin clubul în viață

Suporterii din PCH și din programul socios DDB au împrumutat clubul cu alți 153.000 de euro, pentru care au obținut deja alte 10% din acțiuni, portofoliul fanilor ajungând acum la 20,06%. Cel puțin o sută de membri se înscriu zilnic, în ultima perioadă, în „haita” suporterilor, care au depășit numărul de 7.000 de membri DDB.

VIDEO. Justin Ștefan a explicat ce pași trebuie să urmeze Dinamo și FC Botoșani în ancheta epidemiologică

+27 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Florin Prunea: „Bălănescu face pe el de frică” + Momentul despre care spune: „N-am mai întâlnit așa ceva în toată cariera!”

EXCLUSIV Altă încurcătură la Dinamo » S-a cerut în instanță DIZOLVAREA societății!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  16 Iunie 2020, 14:18
Postat de sbcf pe 16 Iunie 2020, 08:48

Tu faci o confuzie intenționată...păi acest procent este aplicat la nivel național...cum ai vrea tu ca la fiecare meci să vină suporteri din satu mare de ex., sau din galați? Procentul, din punctul meu de vedere, este real, și asta se vede din numarul de suporteri care merg la meciurile din orașele lor, atunci cand joacă acolo. Vezi mediaș, botoșani, chiar și cluj... Iar faptul că nu se umple stadionul la fiecare meci ține de nația noastră...că niciuna dintre echipe nu umple stadionul meci de meci...nu avem cultura asta...inclusiv comportamentul suporterului român e total diferit de cel de afară...uita-te la englezi, ei stau inainte de meci la bere până cu 5 minute înainte de a începe meciul, pe cand la noi buluc în tribună și cu o ora mai repede...pt ei e o formă de relaxare, socializare...la noi, se merge la meci să mai scapi de acasă.

nu ma gandeam la suporterii din Satu Mare sau Galati. Dar hai sa luam Bucurestiul si Ilfovul, care au lejer 3 milioane de locuitori. Din aia , sa zicem ca numai 10% au un interes la fotbal, deci 300 000. Nu punem 47% fecesebisti in Bucuresti, punem jumate numai . Tot ar trebui de 70 000 de suporteri infocati. Hai ca unii nu au bani, altii nu au timp, altii lucreaza in weekend, dar un 20-25 de mii tot ar trebui sa ai la orice meci de acasa . Si asta suntem estimari modeste. Si asta e valabil si pt Dinamo, la o scara putin mai redusa. Nu se poate sa avem media de spectatori in Divizia A ca la liga a 4a, sau chiar a 5a engleza

valdino
valdino  •  16 Iunie 2020, 11:03
Postat de emil1986 pe 16 Iunie 2020, 09:21

Adica s-ai faca vant in prapastie!!!!! :))))

Sunteti trei prosti, tu si cei doi de la care ai primit like..."S-AI" ?

valdino
valdino  •  16 Iunie 2020, 10:57

In fiecare zi citim articole despre vanzarea clubului Dinamo ! Ieri a fost cumparator Florica, astazi e DDB, maine cine urmeaza ?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează