FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo ajunge pe drumuri! Măsură extremă luată din cauza datoriilor: „I-am suportat destul”

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 15:04 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 15:30

Situația de la Dinamo este tot mai tensionată și noi probleme apar pentru managementul spaniol, condus de Pablo Cortacero.

Neplata datoriilor către Ionuț Negoiță, fostul finanțator al clubului, provoacă noi probleme pentru Dinamo. Astfel, spaniolii care au birourile la hotelul Rin, acolo unde Negoiță a mutat sediul clubului, dar și magazinul echipei, vor fi evacuați în perioada următoare.

Ionuț Negoiță: „Le-am făcut notificare spaniolilor să se mute”

„Eu nu am recuperat nimic de la spanioli. Era o datorie de peste 800.000 de euro, dar între timp s-au mai adunat niște bani. Am tot sperat, i-am mai tot lăsat. Între timp, nu au plătit nimic, iar datoriile au crescut. Nu au plătit nimic nici datoriile vechi.

I-am lăsat în sediu la Rin. Mi-au promis că plătesc, că se mută la Marica, dar nu s-au mutat, Le-am făcut deja notificare să-i mute și o contactez un executor și să-i evacuez. Văd că nu au de gând să plătească. Și cu magazinul la fel.  Le dau ordin de evacuare ca să își găsească alt sediu. I-am suportat destul”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță reacționează după acuzele fanilor DDB: „Cum să mă ajute falimentul lui Dinamo?! Nu am recuperat nimic de la spanioli” + ce garanții i-a arătat Cortacero

EXCLUSIV Lovitură decisivă pentru Dorin Șerdean: dat afară de la Dinamo, a încasat o nouă umilință!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
creeperno999
creeperno999  •  25 Ianuarie 2021, 22:41

Izgoneste angajatii ca sa ne bage in incapacitate de functionare si automat faliment. Trebuie gasit imediat alt sediu de catre programul ddb in care sa lucreze toti romanii loiali lui Dinamo

ranswar
ranswar  •  25 Ianuarie 2021, 16:39
Postat de nightought pe 25 Ianuarie 2021, 16:23

Iar titlul artciolului e complet tendentios ! Pe noi chiar ne bucura ca Negoita ii zboara afara pe nesimtii astia de pseudoinvestitori !

esti destul de redus baiete. spanioli aia s-au carat de mult din romania,nu numai din acele birouri. dar negoitza vrea sa evacueze contabili,personalul de la resurse umane ,toti romani si de buna credinta. fara aia nu mai puteti functiona normal. ha ha ha. prost esti bah.

520143398153430
Pavel Radu  •  25 Ianuarie 2021, 16:37

Măi Negoita, mă, tu ai fata de bandit ! Păi tu ești bara bara cu bandiții ăia din Spania ! Cum se găsesc *** în lumea asta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează