FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitură decisivă pentru Dorin Șerdean: dat afară de la Dinamo, a încasat o nouă umilință!

Dorin Șerdean +16   FOTO
Dorin Șerdean

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 11:48 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 12:16

Concediat de oamenii din DDB, Dorin Șerdean, fostul președinte al lui Dinamo, primește astăzi lovitura decisivă: a fost înștiințat că trebuie să predea mașina primită din partea clubului, dar și să plece de urgență de la hotelul în care era cazat în București. 

  • CONTEXT: Demiterea lui Dorin Șerdean din funcția de președinte executiv al lui Dinamo a fost anunțată în urmă cu 3 zile, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la locul de muncă, dar Șerdean nu o recunoaște și spune că încă are drept de semnătură!
  • Mai mult, Șerdean a contestat toate deciziile luate de Consiliul de Administrație al lui Dinamo și susține că președintele acestuia este de fapt Pablo Cortacero, nu Constantin Eftimescu, cel pe care-l recunosc suporterii-acționari din DDB. 

„Era Dorin Șerdean la Dinamo” se apropie cu pași repezi de sfârșit. Iar finalul poveștii nu e unul fericit. Fostul campion la șah, considerat mâna dreaptă a lui Pablo Cortacero, a fost dat afară de la Dinamo, cei din DDB acuzându-l că a absentat nemotivat de la locul de muncă. 

Chiar dacă Șerdean acuză că destituirea sa nu este legitimă, acesta a mai primit o lovitură din partea oamenilor din DDB aflați în conducerea lui Dinamo

Dorin Șerdean, scos din camera de hotel și pus să predea mașina

Astăzi, Șerdean a fost înștiințat că trebuie să predea mașina pe care o primise din partea clubului. În prealabil, acesta fusese dat afară din camera în care a fost cazat la hotelul Phoenicia. Între timp, apartamentul respectiv i-a fost încredințat antrenorului Ionel Gane. 

Astăzi, Șerdean a fost chemat la hotel pentru a-și ridica bagajele, care i-au fost deja scoase din cameră și mutate într-o altă încăpere. 

Momentan, Dorin Șerdean refuză să plece de la Dinamo, chiar dacă i-a fost comunicată informația că a fost demis. El are de recuperat bani din club, după ce l-ar fi împrumutat pe Pablo Cortacero în urmă cu câteva luni. 

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

FOTO Imagini spectauloase din meciul FC Botoșani - Dinamo 4-0

+12 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Marcel Pușcaș, nemilos: „De ce să prindă Dinamo play-off-ul? Că e înființată în 1948?!”

EXCLUSIV Cornel Dinu, concluzii amare după rușinea trăită de Dinamo la Botoșani: „Doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
creeperno999
creeperno999  •  25 Ianuarie 2021, 22:50

O sa intre la mitica, o sa dea de niste detinuti dinamovisti si o sa urmeze macelul.

622674784501836
Florin Dobrin  •  25 Ianuarie 2021, 20:09

sper sa nu fie asta finalul ,macar 4 coaste trebuie rupte in el

bazinga
bazinga  •  25 Ianuarie 2021, 14:26

Si ce fatza de om bun are...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează