FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

DINAMO. Dorin Șerdean și DDB, contre în direct la TV: „Minciună sfruntată! Tot ce se întâmplă e ilegal”

Dorin Șerdean (dreapta), alături de Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo
Dorin Șerdean (dreapta), alături de Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 12:02 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 13:01

Demiterea lui Dorin Șerdean din funcția de președinte executiv al lui Dinamo a fost anunțată în urmă cu 3 zile, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la locul de muncă, dar Șerdean nu o recunoaște și spune că încă are drept de semnătură!

Mai mult, Șerdean contestă toate deciziile luate de Consiliul de Administrație al lui Dinamo și susține că președintele acestuia este de fapt Pablo Cortacero, nu Constantin Eftimescu, cel pe care-l recunosc suporterii-acționari din DDB.

Dorin Șerdean, dialog aprins cu reprezentantul DDB: „Tot ce s-a întâmplat este ilegal”

DDB susține că Dorin Șerdean a semnat un act prin care a luat la cunoștință că este demis și că trebuie să predea mașina și ștampila, dar Dorin Șerdean neagă vehement: „Astea sunt niște lucruri... e vorba despre o foaie pe care scrie de o mașină pe care ar trebui să o predau. Am zis că discutăm despre asta luni, 25 ianuarie”.

A urmat un dialog incendiar la emisiunea „DigiSport Matinal” între membrul DDB Alexandru Conovaru și Dorin Șerdean, cel din urmă spunând că nu recunoaște demiterea sa!

  • Alexandru Conovaru: „Domnule Șerdean, trebuia să predați ștampila până la ora 18:00 după ce ați luat cunoștință faptul că nu mai aveți drept de semnătură și că nu mai sunteți președintele executiv al lui Dinamo?”
  • Dorin Șerdean: „În baza cărei decizii?”
  • Alexandru Conovaru: „A Consiliului de Administrație (CA), în baza faptului că nu ați mai fost prezent la serviciu în ultimele 30 de zile”
  • Dorin Șerdean: „Serios? Cum să nu fiu prezent dacă în 22 decembrie, pe data invocată de acești oameni, eu mi-am făcut activitatea, clubul a funcționat, am făcut plăți ca să deplasăm echipa la Mediaș, s-au plătit arbitraje, taxe la Federație. Pe toate le-am făcut eu, am fost personal la bancă de 3 ori, am avut întâlniri cu jucătorii și antrenorul. Cum se poate așa ceva, să spună că nu am fost la serviciu? E o minciună sfruntată. Este vorba despre o ședință a CA ilegal constituită. Președintele CA este Pablo Cortacero. Există aceste înscrisuri la registrul comerțului la și ele vorbesc în fața legii. Tot ce s-a întâmplat este ilegal”.

Dorin Șerdean îl contestă pe Constantin Eftimescu: „Pablo Cortacero este președintele CA”

Pablo Cortacero și Dorin Șerdean speră să întoarcă ultimele decizii luate de conducerea lui Dinamo printr-un document care ar anula toate deciziile luate de Constantin Eftimescu, președintele CA.

„Eftimescu nu este președintele Consiliului de Administrație, este administrator doar. Așa scrie la registrul comerțului. S.C. Dinamo 1948 S.A. are un Consiliul de Administrație format din 5 membri, al cărui președinte este Pablo Cortacero. Atunci vă întreb cum poate semna Eftimescu Constantin ca președinte? 

Cum poate să convoace ședințe ale CA, dacă aceste ședințe conform legii pot fi convocate doar de președintele Consiliului? Cum a convocat el ședințele anterioare, din 14 decembrie sau cea de acum, din ianuarie?”, a declarat Dorin Șerdean. 

În continuare, acesta a spus că el este singurul om cu drept de semnătură în relația cu băncile de la Dinamo și că toate aceste dispute se vor lăsa cu plângeri!

„Vorbim de o societate comercială pe acțiuni care-și desfășoară activitatea în baza legii 31/2000. În momentul de față, sunt singura persoană din club care are semnătura validă în bancă. Deci pentru funcționarea acestei societăți, eu mi-am făcut activitatea. Inclusiv vineri s-au făcut plăți către ANAF din banii suporterilor pe care eu le-am autorizat. 

Nu putem să ne blocăm că vrea unul și altul. Pentru a lămuri situația juridică, pentru că oamenii se află într-o eroare crasă, se va lăsa cu niște plângeri la anumite instituții ale statului”. 

Eu am semnat un document în care se face referire strictă la un autoturism. Am scris eu, cu pixul că luni, 25 ianuarie, voi preda mașina. Ca să mi-o schimbe. Atât.

Aștept niște bani care să intre în club. Lipsa banilor e singura problemă de la Dinamo. Dacă ajung banii în conturi, problema e rezolvată. Dacă nu, asta e. Ne batem pe ce, pe semnături? - Dorin Șerdean

VIDEO. Nicolae Badea la Dinamo? Dumitru Dragomir: „Fotbalul înseamnă pușcărie, e prea deștept să revină”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Bărcăuan se teme pentru viitorul lui Dinamo: „Nu înțeleg ce face Cortacero! Sper ca DDB să salveze echipa”

Acuzații grave la adresa lui Dorin Șerdean: „A păstrat ștampila și a scos bani din conturile DDB!”

Playtech: Fiul Zinei Dumitrescu, DATOR VÂNDUT la azilul din Ghermănești. Ce gaură uriașă în buget i-a dat patronului EXCLUSIV


Comentarii (64)
creeperno999
creeperno999  •  24 Ianuarie 2021, 22:52

O sa preluam toata echipa din liga 4, nu doar marca daca se intampla ca Dinamo din liga 1 sa intre in faliment

sorinache
sorinache  •  24 Ianuarie 2021, 22:41
Postat de ransome pe 24 Ianuarie 2021, 14:46

pai badea are deja echipa in liga a 4-a,cum sa accepte alta echipa cu acelasi nume in liga a 4-a? societatea lui badea care detine echipa aia in liga a 4-a este in insolventa de 7 ani si nu este recunoscuta de nimeni,iar badea are interes sa ingroape echipa aia in liga a 4-a pentru a mai avea acces la stadion. deci voi nu o sa mai existati niciodata daca plecati din liga 1,de aia fii sigur.

Marca e la Badea, dacă Dinamo retrogradează. Deci o va da suporterilor, că nu are ce face cu ea. Va fi șmecher, se va da cu suporterii, că singur nu are de face. În Liga 1, dacă Corta nu dă acțiunile, maxim un an mai rezistă.

banciuu
banciuu  •  24 Ianuarie 2021, 18:19
Postat de sibelius pe 24 Ianuarie 2021, 15:33

Si tu esti mai multi?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close