FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marcel Pușcaș, nemilos: „De ce să prindă Dinamo play-off-ul? Că e înființată în 1948?!”

Marcel Pușcaș +16   FOTO
Marcel Pușcaș

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 11:01 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 11:32

Marcel Pușcaș (60 de ani), fost jucător la Steaua și fost candidat la șefia Federației, a analizat situația dezastruoasă de la Dinamo, echipă care duminică a suferit o nouă umilință, 0-4 cu FC Botoșani.

Pușcaș e de părere că Dinamo va ajunge în faliment și crede că Nicolae Badea și reprezentanții DDB sunt singurii care pot schița un plan de redresare pentru echipă.

„Mare minune dacă Dinamo nu retrogradează sau nu ajunge în faliment, cum spun și știutorii fotbalului românesc, de la Dragomir și Cornel Dinu, până la Crăciunescu și oameni din FRF și Ligă. De ce să prindă Dinamo play-off-ul? Că e înființată în 1948?! Și alte echipe de tradiție au ajuns să joace în ligile inferioare

Pastila optimă e falimentul și cred că domnul Badea e capabil să facă asta, alături de DDB. Cei din DDB și Nicolae Badea trebuie să coabiteze și să facă un proiect comun, nu văd altă soluție de ieșire din impas”, a afirmat Marcel Pușcaș, la Pro X. 

Jerry Gane, după umilința din Moldova: „Nivelul acestor jucători nu e de Dinamo!”

FC Botoșani a obținut cea mai clară victorie din istoria meciurilor directe cu Dinamo, scor 4-0. La final, Jerry Gane, 49 de ani, tehnicianul „câinilor”, a tras concluziile.

Greșelile individuale ne-au costat. Am avut și noi ocazii, dar la pauză am intrat cu 0-3 și meciul era jucat. Partida s-a jucat în primele minute, Au fost 3-4 jucători importanți pe care nu am contat în acest meci, Anton, Nemec, Gol, Grigore. Am avut în jur de 10 fotbaliști U21, le-am dat șansa mai multora, dar nivelul lor nu este de această echipă momentan. Ei mai au nevoie de minute, de meciuri în picioare.

S-au liniștit lucrurile în privința jucătorilor, mă refer la cei care rămân la echipă. Sper să am noii fotbaliști (n.r. Filip și Nepomuceno) disponibili pentru partida cu Mediaș. Nu este foarte mult timp de pierdut, urmează meciuri din 3 în 3 zile și trebuie să ne revenim.
 - Ionel Gane

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FC Botoșani - Dinamo 4-0

+12 FOTO

Clasament Liga 1:

VIDEO Cornel Dinu, după încă o umilință a dinamoviștilor: „În ultimii 3-4 ani, a fost amatorism total la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cornel Dinu, concluzii amare după rușinea trăită de Dinamo la Botoșani: „Doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului”

DINAMO. O nouă problemă pentru Ionel Gane: l-a pierdut pe cel mai bun jucător

Continuă cea mai bizară înțelegere din Liga 1! A bifat al 9-lea an cu cel puțin un meci în tricoul lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
endeavour
endeavour  •  25 Ianuarie 2021, 21:51
Postat de endeavour pe 25 Ianuarie 2021, 21:50

Pe i d i o t u l standart de ce nu-l banati!?? Nu jigneste destul?? Nu injura suficient!? Cre ca ca t trebuie sa mai manance sa va convingeti ca pute a hoit!??

puscaseee te stiam p r o s t ! Acum vad ca esti si ticalos de pomana!

endeavour
endeavour  •  25 Ianuarie 2021, 21:50

Pe i d i o t u l standart de ce nu-l banati!?? Nu jigneste destul?? Nu injura suficient!? Cre ca ca t trebuie sa mai manance sa va convingeti ca pute a hoit!??

standart
standart  •  25 Ianuarie 2021, 14:36

Domnu' gane? Ce "nivel" are clubul miliției de nu-s corespunzători jucătorii? Că noi, civilii, nu prea pricepem în ce constă "onoarea" de a munci neplătit. Nu știu cum sunt dâdâbiștii dar ... Eu unul mai bine mă odihnesc gratis, de când m-a stricat capitalismul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează