FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu, concluzii amare după rușinea trăită de Dinamo la Botoșani: „Doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului”

Cornel Dinu, figură incontestabilă în istoria lui Dinamo, taxează amatorismul din Ștefan Cel Mare +16   FOTO
Cornel Dinu, figură incontestabilă în istoria lui Dinamo, taxează amatorismul din Ștefan Cel Mare

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 08:29 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 09:58

Cornel Dinu (72 de ani), legenda lui Dinamo, a comentat la GSP Live eșecul usturător suferit de „câini” la Botoșani, scor 0-4. „Mister” a trasat câteva concluzii amare după cel mai dur eșec înregistrat de fosta sa echipă în acest sezon.

„Jocul nu e depresiv. Depresie putem să avem noi, ăștia care avem atâția ani la Dinamo. Eu m-am zbătut în ultimele 8 luni să prezint adevărul de la echipă. Nu pot fi indiferent de ce se întâmplă la o echipă care se confundă cu existența mea. Am peste 45 de ani în curtea lui Dinamo. De asta mă zbucium, încerc să scot adevărul. Situația este groaznică”, a mărturisit Cornel Dinu, la GSP Live. 

Cornel Dinu: „Doar Sorescu și Fabbrini sunt conformi cu istoria valrilor clubului”

„Mă uitam la meci, ca de fiecare dată. Încercam să caut o asemănare în timp. Fac o comparație extremă, dar pentru cei în vârstă poate fi acceptată. Cred că doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului. Mă refer la Sorescu și la Fabbrini. 

În rest, dați-mi voie să fac o asemănare, prin anii '60 exista o echipa a doua, Dinamo Obor. Avea o figură mare ca antrenor, pe nea Gică Teodorescu. Trăgea cu creta pe tablă și zicea gol să iasă. Dar și în echipa aceea erau 6-7 jucători buni, Constantinescu, Nuțu, Ene III”, a declarat Cornel Dinu, la GSP Live. 

6titluri de campion are Dinu în CV ca jucător, alături de Dinamo: 1970-'71, '72-'73, '74-'75, '76-'77, '81-'82, '82-'83

454 de meciuria bifat Cornel Dinu în tricoul lui Dinamo, reușind să înscrie 53 de goluri

Deian Sorescu lipsește cu Gaz Metan

Pentru următoare partidă Dinamo nu-l va avea pe Deian Sorescu (23 de ani). Căpitanul „câinilor” în ultimele meciuri, după absența lui Pujlic, a fost avertizat de Istvan Kovacs în minutul 38, acesta fiind al 4-lea cartonaș galben al acestuia.

Așadar, Sorescu va lipsi etapa viitoare, când Dinamo o întâlnește pe Gaz Metan, în „Groapă”, miercuri, de la 20:00. Mijloacaș la origini, Deian Sorescu, cel mai bun jucător de la Dinamo, a fost folosit la ultimele partide ca fundaș dreapta pentru că Gane nu avea altă soluție pe acest post.

3 goluriși 5 pase de gol are Sorescu în acest sezon de Liga 1, în 17 partide

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FC Botoșani - Dinamo 4-0

+12 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Pablo Cortacero e istorie?! Cornel Dinu, la GSP Live: „Negoiță negociază cedarea lui Dinamo! Chiar acum am închis un telefon”

Continuă cea mai bizară înțelegere din Liga 1! A bifat al 9-lea an cu cel puțin un meci în tricoul lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  25 Ianuarie 2021, 13:57
Postat de steauaeuna pe 25 Ianuarie 2021, 12:34

BBBBai frate, BBBai dai in BBBBalBBBBaiala de ce fotBBBBal joaca BBBBravii fotBBBBalisti de la dimam0...BBBBravo BBBBaieti, BBBBravo ddBBBB. Ma BBBBucur pentru reusita voastra. Cum care reusita?Apropierea de BBBBanca cu BBBBanii spaniolilor...ca nici BBBB-ul nu-i departe...un singur loc mai jos. Hai ca puteti ddBBBBeilor BBBBBrosti.BBBBBhauuuuuuuuuuuuu...

Ce ti-e si cu haosul asta creat de„democratie”!Iata scolile ajutatoare nu sunt pazite de nimeni si„cursantii”se scalambaie la lume!

steauaeuna
steauaeuna  •  25 Ianuarie 2021, 12:34

BBBBai frate, BBBai dai in BBBBalBBBBaiala de ce fotBBBBal joaca BBBBravii fotBBBBalisti de la dimam0...BBBBravo BBBBaieti, BBBBravo ddBBBB. Ma BBBBucur pentru reusita voastra. Cum care reusita?Apropierea de BBBBanca cu BBBBanii spaniolilor...ca nici BBBB-ul nu-i departe...un singur loc mai jos. Hai ca puteti ddBBBBeilor BBBBBrosti.BBBBBhauuuuuuuuuuuuu...

1948forever
1948forever  •  25 Ianuarie 2021, 10:35

mimao obor :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează