FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero e istorie?! Cornel Dinu, la GSP Live: „Negoiță negociază cedarea lui Dinamo! Chiar acum am închis un telefon”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 21:30 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 08:22

Cornel Dinu (72 de ani), membru în Consiliul de Administrație de la Dinamo, susține că Ionuț Negoiță negociază cedarea clubului către DDB. 

Cornel Dinu spune că Ionuț Negoiță s-ar fi convins de intențiile lui Pablo Cortacero și că s-ar îndrepta către fanii din DDB. Conform fostului mare fundaș dinamovist, ar exista o înțelegere prin care investitorii spanioli sunt obligați să achite suma de 150.000 de euro în fiecare trimestru către fostul acționar majoritar, pentru a putea finaliza preluarea acțiunilor. Negoiță și suporterii ar putea profita legal de acest aspect, urmând să se prevaleze de neplata sumei respective pentru a rupe acordul cu spaniolii. 

Cornel Dinu: „Negoiță negociază cedarea lui Dinamo către suporteri”

„Am niște informații. Domnul Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB, pentru o anumită preluare a lui Dinamo. El nu a fost implicat cu sufletul, nici măcar un gram. El a avut un interes de imagine, dar din câte am auzit, se pare că se poate declanșa o discuție. Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru.

Chiar acum am închis un telefon cu cineva, un om foarte bine pregătit din punct de vedere juridic. Probabil va avea o discuție cu juristul lui Negoiță în zilele următoare. Va discuta cu Domnul Gheorghiță, l-am cunoscut și mi-a făcut impresia de om bine intenționat. Sunt niște informații în sensul acesta. Dacă Nicolae Badea se va apropia în continuare, ca om de decizie, măcar de sfat, din umbră, este benefic din toate punctele de vedere”, a spus Cornel Dinu, la GSP Live. 

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo: 

  • Cortacero/Lotus-coafor/Benel International - 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) - 7,031%,
  • Cornel Dinu - 0,013%.

Cornel Dinu, după eșecul cu Botoșani: „Doar Sorescu și Fabbrini au valoare de Dinamo”

„Jocul nu e depresiv. Depresie putem să avem noi, ăștia care avem atâția ani la Dinamo. Eu m-am zbătut în ultimele 8 luni să prezint adevărul de la echipă. Nu pot fi indiferent de ce se întâmplă la o echipă care se confundă cu existența mea. Am peste 45 de ani în curtea lui Dinamo. De asta mă zbucium, încerc să scot adevărul. Situația este groaznică. 

Mă uitam la meci, ca de fiecare dată. Încercam să caut o asemănare în timp. Fac o comparație extremă, dar pentru cei în vârstă poate fi acceptată. Cred că doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului. Mă refer la Sorescu și la Fabbrini. În rest, dați-mi voie să fac o asemănare, prin anii '60 exista o echipa a doua, Dinamo Obor. Avea o figură mare ca antrenor, pe nea Gică Teodorescu. Trăgea cu creta pe tablă și zicea gol să iasă. Dar și în echipa aceea erau 6-7 jucători buni, Constantinescu, Nuțu, Ene III”, a declarat Cornel Dinu, la GSP Live. 

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Botoșani - Dinamo

+12 FOTO

Citește și alte știri despre FC Botoșani - Dinamo: 

VIDEO Cum i-a dat Hamidou Keyta lui Dinamo cel mai rapid gol al sezonului

EXCLUSIV Doi fotbaliști s-au „rupt” chiar înainte de FC Botoșani - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (126)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Ianuarie 2021, 18:36
Postat de coco1987 pe 25 Ianuarie 2021, 13:12

Cum puteti sa ziceti ca era a doua ca importanta cupa cupelor? Chiar ati uitat sau va prefaceti? Cum puteti sa ziceti asta cand inca din titulatura ei (ca sa nu mai zic ca am mai trait si noi pe atunci si stim), cupa cupelor era o competitie intre castigatoarele cupelor interne, care de multe ori erau echipe SUB nivelul celor clasate in topul clasamentelor competitiilor interne (echipe care participau in cupa Uefa). Cupa Campionilor a fost prima ca importanta, urmata de UEFA , si abia apoi de Cupa Cupelor.

bati campii! la vremea aceea marile echipe isi doreau cupa, nu ca acum, cand joaca cu juniorii! cauta, daca ai unde, componenta echipelor la meciurile din cupa din anii aia, sa vezi ca jucau cu echipa cea mai buna! erau,din contra, rare cazurile cand castiga o outsidera cupa si , de obicei, se intampla dupa un meci memorabil in care rasturnau toate calculele hartiei! cum a facut petrolul prin anii 90, cand a batut la penalty steaua sau rapid, dupa lovituri de departajare!se vede ca sunteti tineri, credeti ca dintotdeauna in cupa se juca cu rezervele rezervelor! si nu numai la noi, si in europa era la fel! uita-te acum sa vezi Roma, spre exemplu, cu cine joaca in campionat si cu cine in cupa!un meci milan-inter in cupa pe vremea aia era cu toata crema fotbalistica!

1272979566060802
Jon Radu  •  25 Ianuarie 2021, 14:54

La Dinamo e precum vorba din popor: Dezbraca-te sa te,,, imbraca-te ca nu te mai... Cred ca nici la judet nu gasesti asa harababura,dar unde ciolanul e gros,si hienele sant pe masura.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  25 Ianuarie 2021, 14:09
Postat de coco1987 pe 25 Ianuarie 2021, 13:12

Cum puteti sa ziceti ca era a doua ca importanta cupa cupelor? Chiar ati uitat sau va prefaceti? Cum puteti sa ziceti asta cand inca din titulatura ei (ca sa nu mai zic ca am mai trait si noi pe atunci si stim), cupa cupelor era o competitie intre castigatoarele cupelor interne, care de multe ori erau echipe SUB nivelul celor clasate in topul clasamentelor competitiilor interne (echipe care participau in cupa Uefa). Cupa Campionilor a fost prima ca importanta, urmata de UEFA , si abia apoi de Cupa Cupelor.

Cauta te rog pe "Goagale; Gogul; Gugle; Gulu-Gulu"... (vorba lui Vanghelie) istoria acestor trei cupe si te vei minuna ce vei descoperi acolo la Wikipedia. Si vezi ca tu mi-ai raspuns la a doua remarca ce am facut-o Domnului "iobag". Nu are nici in clin nici in maneca aceste trei trofee cu competitia in care a jucat Dinamo in anul 1983.

Vezi toate comentariile (126)
Comentează