FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA A început deja meciul Petrolul - Dinamo! „Câinii roșii” s-au mutat + Când debutează echipa lui Kopic în 2024

A început deja meciul Petrolul - Dinamo +9   FOTO
A început deja meciul Petrolul - Dinamo

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 16:00 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 18:57

Delegația lui Dinamo ar fi trebuit să se cazeze în Lara, într-un hotel în care a mai stat în 2003, când se bătea la titlu cu Rapid. Totuși, când a auzit că și Petrolul, adversara din prima etapă, vrea să vină în aceeași locație, și-a găsit un alt loc de cantonament, la o oră distanță

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Dinamo vrea să continue remontada în 2024, după ce a încheiat 2023 cu două victorii în campionat, 2-0 cu FC Botoșani și 1-0 cu FC Voluntari. 

Darko Velkovski, prima declarație ca dinamovist: „Sunt fericit, am semnat cu un club mare”
DINAMO
Darko Velkovski, prima declarație ca dinamovist: „Sunt fericit, am semnat cu un club mare”

În prima etapă din noul an, "câinii" se vor deplasa la Ploiești pentru un duel tare cu Petrolul pe stadionul "Ilie Oană". Meciul este programat pe 20 ianuarie și este foarte important pentru ambele grupări.

Roș-albii trag să obțină maximum din fiecare duel ce-a mai rămas de disputat din sezonul regulat, jucătorii vorbesc chiar de a salva Dinamo direct, fără baraj! Prahovenii mai speră la play-off, după un iureș ce-a zdruncinat clubul, când finanțatorul Marian Copilu a vrut să-l mazilească pe antrenorul principal Florin Pîrvu.

Dinamo n-a mai vrut să împartă hotelul, dar și terenul de antrenamente, cu Petrolul

La finalul lui 2023, Dinamo își programase cantonamentul din Antalya și voia să-și fixeze ca și locație un complex din Lara, "Topkapi Palace". Acolo unde a mai fost în 2003, când echipa era antrenată de Cornel Dinu și a împărțit același hotel cu Rapidul pregătit de Mircea Rednic. 

Cele două echipe s-au luptat pentru titlu, giuleștenii s-au impus și au cucerit ultimul trofeu din istoria grupării.

Doar că și Petrolul Ploiești a ales aceeași locație din Lara, a achitat costul sejurului și și-a programat antrenamentele. "Din ceea ce știm, cei de la Dinamo n-au mai dorit să stea în același complex cu noi, astfel că au accesat altă opțiune", au mărturisit oficialii ploieșteni pentru GSP.ro.

1-1a fost scorul meciului direct dintre Dinamo și Petrolul în turul sezonului regulat. De atunci a început seria de 13 etape consecutive fără victorie

+5 FOTO

Starea gazonului și programul de antrenamente i-a dus pe „câini” mai departe de Petrolul

"Câinii" au ales o variantă la o oră distanță, la "Kamelya Selin", în Çolaklı. A fost o alegere mai convenabilă pentru Dinamo, mai ales că li s-a recomandat gazonul pe care trupa lui Zeljko Kopic se pregătește zilnic. Practic, bucureștenii au terenul fix lângă hotel, la 100 de metri distanță. Și nu trebuie să-l împartă cu nimeni, cel puțin nu momentan.

Dacă ar fi continuat în Lara exista pericolul ca programul de antrenamente să fie afectat. În afara Petrolului, mai sunt și alte echipe cantonate la "Topkapi Palace".

Dinamo joacă pe 9 ianuarie 2024 primul amical al anului

Zeljko Kopic va vedea la ce nivel sunt jucătorii săi mâine, marți, în amicalul cu Genclerbirligi (locul 8 în liga secundă turcă). Meciul se va disputa la Belek de la ora 13:30, un ceas mai devreme la București. 

Ora de începere a fost setată atât de devreme încât turcii părăsesc cantonamentul de iarnă în partea a doua a zilei, nu s-a putut astfel. Duminică, Gencler are meci în deplasare cu Umraniyespor.

Dinamo are două meciuri în acest stagiu din Antalya. Mai este și duelul cu belgienii de la Charleroi, pe 12 ianuarie, apoi roș-albii se vor întoarce la București. În această partidă ar putea debuta și Darko Velkovski, 28 de ani, nord-macedoneanul fiind singurul transfer al iernii până acum.

VIDEO Hakim Abdallah promite că va avea o altă față în partea a doua a sezonului: „Știu că nu am jucat suficient de bine”

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA A fost propus lui Dinamo, dar el habar n-a avut: „Eu știam doar de Hermannstadt”. De ce a ales să revină în Liga 1

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Malgașul Hakim Abdallah, surprins de ce i s-a întâmplat pe stradă în București: „Oamenii m-au oprit ca să-mi spună asta, dar nu m-am supărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează