FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pică varianta Cosmin Contra? Reacție de ultimă oră a lui „Guriță”: „Poate au pe altcineva cu care vor să înceapă proiectul”

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 19:28 / Actualizat vineri, 14 august 2020 20:18

Cosmin Contra (44 de ani) a comentat în această seară posibilitatea de a deveni noul antrenor al lui Dinamo.

„Guriță” este extrem de apropiat de Juan Jose Melero Marin, unul dintre colaboratorii noului patron Pablo Cortacero, dar spune că nu a fost contactat deocamdată de investitorii iberici. Contra și Melero Marin s-au intersectat la Getafe, în sezonul 2014-2015.

„În momentul de față, eu n-am avut nicio discuție cu noii proprietari de la Dinamo. Am avut o discuție în urmă cu o lună și jumătate, când am stabilit că, dacă vor cumpăra clubul, vom vedea dacă putem ajunge la o înțelegere. Poate între timp și-au schimbat părerea și poate că au pe altcineva cu care vor să înceapă acest proiect. 

Cunoscându-i pe oameni, cred că venirea lor în club e benefică. Important e ca acest proiect să funcționeze cel mai repede. Dinamo nu e pregătită din niciun punct de vedere pentru a se bate la un loc de play-off. Proiectul trebuie să înceapă să funcționeze cu pași gigantici. Trebuie să fie aduși cât mai mulți jucători, să închege rapid o echipă bună pentru a se bate la play-off. Cu mine sau fără mine, sper să reușească să facă o echipă bună. Dinamo merită să revină în elita fotbalului românesc”, a spus Cosmin Contra, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Contra - Cortacero, întâlnire de gradul zero la Madrid

Cosmin Contra, fost selecționer al echipei naționale de fotbal a României și antrenor la Dinamo între februarie și septembrie 2017, e unul dintre numele luate în calcul de spanioli pentru preluarea băncii tehnice a „câinilor”. Surse GSP susțin că marți va fi ziua decisivă pe relația Cortacero – Contra: „Chiar la începutul săptămânii viitoare, la Madrid, e programată o întâlnire într-un cerc mai amplu, la care urmează să participe, probabil, și Contra. Atunci se va trage linie. Cosmin nu e omul care să fugă după fentă. Detalii, AICI!

Contra: „Am fost în cărți să preiau 3-4 echipe”

Am avut discuții cu vreo 15 echipe în ultimele două luni de zile. Am fost în cărți să preiau 3-4 echipe. Discuții există în continuare, dar nimic care să se concretizeze” 

„Dacă ai stabilitate financiară, eu cred că nu e foarte greu să ajungi în play-ff în România”

„Nu cred că noii patroni ai echipei nu vor avea o relație bună cu suporterii. Fanii au demonstrat ce înseamnă spiritul Dinamo și e imposibil să nu se ajungă la o înțelegere” - Cosmin Contra

Jose Luis Oltra, varianta de rezervă pentru Dinamo

În cazul în care Cosmin Contra nu va ajunge la Dinamo, investitorii spaniolii se vor orienta către Jose Luis Oltra, antrenor iberic în vârstă de 51 de ani. Oltra a antrenat 13 echipe în cariera sa, petrecând în medie 1.05 ani la fiecare dintre acestea. Cea mai longevivă aventură a lui Oltra a fost la Cordoba, unde a condus echipa între iulie 2015 și noiembrie 2016. Alte nume importante din CV-ul spaniolului sunt Granada, Mallorca, Deportivo la Coruna și Levante.

Jose Luis Oltra este unul dintre preferații lui Pablo Cortacero. Atunci când acesta din urmă a încercat să preia echipa spaniolă Almeria, tot Oltra era în capul listei posibililor antrenori. 

VIDEO Moment istoric: s-a vândut Dinamo! Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Contra – Cortacero, întâlnire de gradul zero la Madrid. Când are loc discuția decisivă pentru banca tehnică a lui Dinamo

Spaniolii de la Dinamo părăsesc Bucureștiul. Motivele și când vor să discute cu fanii-acționari. Cum arată noua conducere, după plecarea oficială a lui Dănciulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 August 2020, 23:17

oltra ? poate antrena .......sub comanda smurdului sau in cel mai bun caz poate sa fie si antr principal la u15 !!!

bazinga
bazinga  •  14 August 2020, 22:58

Nu vine asta sa fie *** spaniolilor lui Borcea !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  14 August 2020, 22:39

Stai linistit ca nu se va ocupa contra de transferuri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează