FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // „Pile” pentru Renato Kelic! Omul numit de craioveni „trădător mizerabil”, propus la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 09:00

Croații lui Dinamo, Mrzljak și Puljic, i-au pus o vorbă bună lui Kelici, mazilit de la Craiova, la Dusan Uhrin jr., ca să-l ia în „Ștefan cel Mare”.

A fost unul dintre cei mai vechi jucători ai oltenilor, însă a fost mazilit și acuzat de trădare! Renato Kelic, 28 de ani, ar putea să se răzbune pe juveți și să facă drumul invers făcut de Dan Nistor. Stoperului de 1,90 metri i s-a ivit oportunitatea de a semna cu Dinamo!

Agenții săi îi caută o echipă, după ce croatul a fost scos din lotul lui U Craiova. Mai mult, și conaționalii lui Kelici din Ștefan cel Mare, Ante Puljic și Filip Mrzljak, l-au recomandat celor de la Dinamo, în condițiile în care roș-albii se vor despărți foarte curând de doi stoperi, Linas Klimavicius și Mihai Popescu.

"E o forță și e băiat de vestiar" a fost portretul schițat de croați înaintea lui Dusan Uhrin. În schimb, Kelici nu a plecat cu o imagine bună din Bănie. Fanii l-au acuzat de greșelile pe care le-a făcut în meciurile importante în cei trei ani și jumătate în care a îmbrăcat tricoul alb-albastru. 

Kelici trebuie să-și încheie situația financiară cu CS U Craiova, probabil azi, ca să devină liber de contract. N-a mai jucat din octombrie, când a intrat pe parcurs cu CFR Cluj, în deplasare. Croatul a intrat la 0-0, iar oltenii au sfârșit învinși, 0-2. 

Fanii Craiovei îl acuză dur în comunicatul emis luni, numindu-l „trădător mizerabil”, din cauza unor „probleme de comportament” de care șefii clubului n-ar fi știut. 

110meciuri a strâns Kelici în tricoul juveților, reușind două goluri și două assist-uri începând cu august 2016

"Kelic este un trădător mizerabil. Deja a fost anunțată despărțirea de el. Pe lângă nenumăratele probleme disciplinare create staff-urilor tehnice și nu numai, Kelici a avut si alte probleme de comportament despre care a fost deja înștiințată conducerea clubului"
Comunicatul "Peluzei Nord" a suporterilor Craiovei

Peluza Nord Craiova, atac în rafale la Mirko Pigliacelli: „Un caracter urât. Un om mic. Nu mai are ce căuta la Craiova” » Mihai Rotaru vrea să-l trimită la Dinamo!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dogred10
dogred10  •  07 Ianuarie 2020, 18:37

Aolooo fugiti cu asta de aici, ma uitam aleatoriu la meciurile lui CSU si asta era unu din cei mai slabi din echipa, nu degeaba l-au acuzat fanii olteni de tradare, si-a dat ogramada de autogoluri, unu chiar cu FCSB

paramount
paramount  •  07 Ianuarie 2020, 16:56
Postat de George Adrian Popescu pe 07 Ianuarie 2020, 13:13

Sa dai, din nou, jucători gratis la Dinamo mi se pare o inepție. De ce nu întrun schimb care sa ii folosească și Craiovei?

Pai inteleg ca-i scos din lot! Si ca sa fim sinceri Dinamo "l-a dat aproape gratis" pe Nistor la ucv. Depinde cum privesti....

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  07 Ianuarie 2020, 13:13

Sa dai, din nou, jucători gratis la Dinamo mi se pare o inepție. De ce nu întrun schimb care sa ii folosească și Craiovei?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează