FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Peluza Nord Craiova, atac în rafale la Mirko Pigliacelli: „Un caracter urât. Un om mic. Nu mai are ce căuta la Craiova” » Mihai Rotaru vrea să-l trimită la Dinamo!

Articol de - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 16:49

Fanii celor de la Craiova nu-l mai vor pe Mirko Pigliacelli între buturi, iar finanțatorul Mihai Rotaru, disperat să scape de el, i l-a propus lui Dinamo, la schimb cu Riccardo Piscitelli.

Imediat ce clubul a oficializat despărțirea de Victor Pițurcă, sîmbătă, Mirko Pigliacelli a ieșit pe Instagram cu trei fotografii de-ale sale în tricoul Universităţii. Semn că, odată plecat din funcție cel care l-a expediat dintre buturi pe bancă, el va continua în Bănie.

Și-a făcut socotelile greșit. Fanilor le-a umplut paharul atitudinea fostului titular, iar Peluza Nord a făcut dezvăluiri incendiare despre conflictul cu Piți și despre „caracterul urât al italianului”.

Suporterii susțin că au știut de la bun început ce s-a întâmplat, dar au evitat să facă totul public „pentru liniștea din jurul echipei”.

Și-l anunță pe Pigliacelli că „din acest moment el nu mai are ce căuta la Universitatea Craiova. E un caracter urât, un om mic, fără nicio urmă de profesionism, despre care nimeni nu poate garanta că nu se va comporta în acelasi mod cu orice viitor antrenor".

Totodată, ei pun în vedere clubului și lui Rotaru că „orice ocazie în care acest personaj va mai îmbrăca tricoul echipei noastre și va mai purta pe piept stema Științei este o jignire la adresa noastră, a celor care iubim neconditionat acest club și pentru care facem sacrificii enorme.

Iar dacă va îndrăzni să ne sfideze încercând să mai intre pe teren, atât Mihai Rotaru cât și acest mercenar parșiv vor vedea consecințele”. Se pare însă că nu va fi cazul. Rotaru l-a propus deja pe Pigliacelli lui Dinamo, la schimb cu Riccardo Piscitelli!

Conflictul Piglia - Piți în 6 episoade relatate de suporteri

1. „La unul dintre antrenamente, primind de la oamenii din staff-ul tehnic o vestă de culoare diferită de cea a echipei titularilor, Pigliacelli a considerat normal s-o arunce și să părăsească antrenamentul, deorece «nu acceptă să fie rezervă!»” 

2. „Pițurcă n-a fost de față la acest episod. În cele din urmă totul s-a aflat și portarul a primit o amendă din partea antrenorului”

3. „Pigliacelli a găsit apoi de cuviință să ironizeze programul de pregătire făcut de Victor Pițurcă, întrebând ironic dacă el poate să vină cu nevasta în cantonament, pentru că nu-i convine durata acestuia”

4. „Primind o a doua amendă pentru atitudinea avută față de antrenor, Pigliacelli a trecut la manevre de culise, încercând să solidarizeze cu el alți jucători importanți - și reusind cu câțiva, până la un punct, anume acela când antrenorul le-a comunicat că el e cel care decide cum trebuie pedepsit un comportament precum cel al italianului”

5. „Pigliacelli nu s-a oprit aici și a trimis mesaje pe Facebook multora dintre suporteri, în care se victimiza și le cerea fanilor să îl susțină în «războiul cu antrenorul»”

6. „Refuzând să meargă la echipa secundă, acolo unde fusese trimis de antrenor, Pigliacelli a plecat in Italia si a continuat de acolo tentativa de manipulare online a unora dintre suporteri”. 

Vezi și: 

Craiova fierbe! Ultrașii s-au întors împotriva lui Mihai Rotaru: „Încetează să te joci de-a Gigi Becali!” + „Nu vrem un antrenor breloc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1112782965438387
Cosmin-Ionut Papa  •  07 Ianuarie 2020, 20:45

Rispetta Mirko, combatti con noi !!! ????????????

maryuss_
maryuss_  •  07 Ianuarie 2020, 10:19

Pigliacelli este portarul Craiovei , ne-a ajutat f mult si merita sa intre in poarta !!! El si Ivan Martici au fost f buni pe posturile lor si merita din plin sa intre in echipa !!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  07 Ianuarie 2020, 10:04

rotaru asta ar face mai bn sa-i dea vacanta lui nevasta-sa si lui pigliacelli si sa-i trimita intr-o vacanta in cuplu !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează