FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„A primit o lovitură oarbă la antrenament” » Doi jucători importanți de la Dinamo au probleme fizice

Plamen Iliev s-a accidentat la genunchi / Sursă foto: GSP
Plamen Iliev s-a accidentat la genunchi / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 10:59 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 11:30

Mircea Rednic nu s-a bazat în amicalul de sâmbătă cu FC Buzău (3-2) pe goalkeeper-ul Plamen Iliev (29 de ani) și pe fundașul central Cătălin Carp (28 de ani). Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a lămurit situația celor doi. 

Transferat la Dinamo încă de la înceutul lunii septembrie, Plamen Iliev a devenit rapid titular în poarta „câinilor”, înlocuindu-l pe tânărul Mihai Eșanu. Sâmbătă, în amicalul cu FC Buzău, bulgarul n-a apărat niciun minut, Rednic utilizându-i pe Eșanu și Ștefan Fara. 

3 concluzii după FC Buzău - Dinamo 2-3 » Primul gol pentru noua achiziție + Doi jucători ai lui Rednic s-au întrecut în gafe
FC BUZĂU - DINAMO
3 concluzii după FC Buzău - Dinamo 2-3 » Primul gol pentru noua achiziție + Doi jucători ai lui Rednic s-au întrecut în gafe

Motivul? Iliev se confruntă cu o accidentare la genunchi, potrivit celor de la Radio Dinamo. Pierderea bulgarului ar fi reprezentat o lovitură teribilă pentru Mircea Rednic, însă situația acestuia nu-i atât de gravă pe cât se credea inițial. 

Iuliu Mureșan: „Iliev a fost menajat, dar nu e grav”

„Nu e grav la Iliev. A avut o lovitură deasupra genunchiului, dar nu e grav. Nu e vorba de ligamente. A primit o lovitură oarbă la antrenamente, așa că a fost menajat. Eu cred că va intra cu Voluntari, dar depinde de Mircea Rednic”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Mureșan a explicat și motivul pentru care fundașul Cătălin Carp n-a evoluat deloc cu FC Buzău: „Carp e și el «încărcat» un pic. Sunt jucători care au venit cu pregătire puțină și efortul e mare să joace direct într-un meci oficial. Dar nu are nimic deosebit”. 

14 goluria încasat Plamen Iliev în cele cinci meciuri în care a apărat poarta roș-albilor

Dinamo, victorie în amicalul cu FC Buzău

Dinamo a câștigat sâmbătă amicalul de pe terenul divizionarei secunde FC Buzău, 3-2, disputat pe durata a două reprize de 60 de minute. Pentru Dinamo au marcat Sorescu, Vestenicky și Ghinga, care a înscris în proprie poartă, iar pentru gazde au punctat Cârstocea și Keita.

Atmosfera e bună, chiar sunt mulțumit de antrenament. Le mulțumesc celor de la Buzău că au acceptat acest meci, care a avut două reprize de câte 60 de minute, să le dau posibilitatea celor care au venit mai târziu să aibă joc în picioare pentru a căpăta ritm. Trebuie să avem răbdare cu ei, au doar 3 săptămâni de când au venit. 

Sunt și obosiți, am profitat de această pauză și am avut câte două antrenamente pe zi. Trebuie să fim fresh pentru meciul de luni. În situația noastră nu e nici o echipă mai accesibilă. Voluntari e echipă clasată bine, toată lumea joacă să adune puncte. Trebuie să luam puncte, pentru că în ultimul timp, nu prea am luat.

Mircea Rednic, după amicalul cu FC Buzău

VIDEO Florin Matache, despre situația de la Dinamo: „E din ce în ce mai rău!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Un nume important din DDB pulverizează transferul lui Mircea Rednic: „Nu poate face sprint nici dacă își vede mama jefuită! Nu vreau să-i știu salariul!”

Rednic, fără milă, după amicalul lui Dinamo: „Rădoi nu avea voie să facă greșeala asta. Să plece inclusiv cei care l-au numit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  14 Noiembrie 2021, 22:35

Esanu a fost bun cu buzau. Sa speram ca continua asemenea evolutii!

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Noiembrie 2021, 12:57

Domnul Dinu nu stie ca in amicalul de la Buzau Rednic a folosit TREI portari ?

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Noiembrie 2021, 12:55
Postat de tororosso pe 14 Noiembrie 2021, 11:54

„Carp e și el «încărcat» un pic „ ..normal de la atâtea meciuri în cupele europene să fie încărcat” . Încă se ascunde gunoiul sub preș și nu adevărul care este despre lotul subțire pe care îl are Dinamo . La cât dai ...atâta primești de la jucători .Rednic baciul unei turme de oi rătăcite fără vlagă și care au un statut incert la club . Reînnoirea turmei se face cu jucători apți atât fizic și mintal cu dorința de a face sport și nu doar pecuniar.

Bre, matale faci parte din... alea ratacite de care zici in comentariu ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează