FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Anunțul pe care toți fanii lui Dinamo îl așteaptă » Când va face echipa următorii pași capitali

Dinamo luptă să se mențină în Superliga
Dinamo luptă să se mențină în Superliga

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 17:00 / Actualizat marti, 05 martie 2024 17:02

Invitat la GSP Live, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre planurile pe termen mediu ale clubului. În cazul în care rămân în Liga 1, „câinii” își propun să se lupte la play-off în stagiunea următoare, apoi să intre în cursa pentru titlu.

Cu o rundă înainte de startul play-out-ului, Dinamo - 10 puncte obținute în anterioarele 5 runde - se clasează pe locul 15 în Superliga, la un punct distanță de FC Voluntari, ocupanta primei poziții de baraj, și la 6 lungimi în urma lui Poli Iași, prima deasupra liniei.

Andrei Nicolescu îl „amenință
DINAMO
Andrei Nicolescu îl „amenință" pe Florin Prunea: „Am înregistrarea și capturile. Abia aștept să le dau!"

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Dacă ar începe campionatul acum, Dinamo ar fi o candidată la play-off”

Ce-și propune conducerea lui Dinamo, dacă echipa reușește să se mențină în Superliga?

Avem un plan împreună cu mister (n.r. - Zeljko Kopic) pentru anul viitor, ca echipa asta să se bată la play-off. Dacă ar începe campionatul acum, cred că Dinamo, cu jocul din prezent și fără presiunea rezultatelor, ar fi o candidată la play-off. Asta cred eu, sunt subiectiv. Mă bazez pe joc, nu neapărat pe rezultate.

Apoi, dacă vom construi și din punct de vedere administrativ așa cum ne dorim, anul următor va fi o încercare frumoasă și grea pentru toată lumea, să ne batem la campionat (n.r. - în stagiunea 2025-2026)”, a declarat Nicolescu, la GSP Live.

„Dinamo merge mai departe” și dacă retrogradează

Întrebat ce se va întâmpla cu Dinamo în cazul unei noi retrogradări, Nicolescu a comentat astfel: „Credem în șansa noastră de a ne salva, toată lumea crede în rămânerea în prima ligă. Nu se va schimba nimic din punct de vedere administrativ, Dinamo merge mai departe”.

Cât despre ieșirea din insolvență, Andrei Nicolescu a precizat: „E condiționată de niște dosare auxiliare dosarului principal. Sunt discuții despre un dosar al domnului Rednic. Cred că am găsi înțelegere din partea dânsului dacă am rămâne doar cu dosarul lui pe rol. Nu cred că am avea o problemă acolo. Restul sunt făcute din orgolii care n-au șanse de reușită, sunt făcute procedural. Avem deja multe dosare respinse. Prognoza noastră este ca în iunie să putem face cererea de ieșire din insolvență”.

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live cu Andrei Nicolescu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre Dinamo:

Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”
DINAMO
Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”
„Cancerul spiritului dinamovist” » Andrei Nicolescu a făcut praf un susținător al „câinilor”
DINAMO
„Cancerul spiritului dinamovist” » Andrei Nicolescu a făcut praf un susținător al „câinilor”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (8)
mirstelistu
mirstelistu  •  07 Martie 2024, 08:06
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 06 Martie 2024, 13:42

„Astia inca is” ... Din câte observ, ai lipsit de la școală când s-a predat conjugarea verbului a fi! Totuși, de curiozitate, dacă ei (ăștia) îs, cum conjugi acest verb la celelalte persoane?

Scuzati exprimarea, mizeria tepara este inca la reanimare conjugare conform grămăticii limburilor romane invatate de hăia care rup porti deschise, va stiti voi care

rocky3
rocky3  •  06 Martie 2024, 18:20
Postat de aspida pe 06 Martie 2024, 15:02

De ce mizerie, a fost sustinuta, ajutata, condusa chiar de tovarasul Nicolae Ceausescu, comandantul suprem al fortelor armate, deci si a securitatii ?

Poate unii nu au prins, dar eu da: clubul de tristă amintire steaua era echipa clanului Ceaușescu în frunte chiar cu fiul cel mare al dictatorului! Dinamo era clubul miliției iar Victoria a securității, ambele subordonate familiei ciuruit mai târziu de popor!

aspida
aspida  •  06 Martie 2024, 15:02
Postat de mirstelistu pe 05 Martie 2024, 23:51

Astia inca is la reanimare dar viseaza ca o sa urce pe K2 apoi o sa mai traga niste tepe mizeria asta de echipa

De ce mizerie, a fost sustinuta, ajutata, condusa chiar de tovarasul Nicolae Ceausescu, comandantul suprem al fortelor armate, deci si a securitatii ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează