GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO În ce fază e proiectul „Dinamo 2028”? » Andrei Nicolescu și Ioana Mihalcea la GSP Live

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2024 09:39 / Actualizat marti, 05 martie 2024 12:29

În urmă cu puțin mai bine de un an, Dinamo a intrat sub egida unui nou acționariat, Red & White Management, proiect ce își propune să transforme Dinamo în „cel mai iubit și respectat club de fotbal din România”.

Andrei Nicolescu, acționar fondator, membru al consiliului de administrație R&W și administratorul special al „câinilor”, a fost invitatul de astăzi al lui Alexandru Barbu. Jurnalista GSP, Ioana Mihalcea, s-a alăturat și ea discuției despre clubul alb-roșu.

Emisiunea integrală, mai jos:

În ce fază e proiectul „Dinamo 2028”? » Andrei Nicolescu și Ioana Mihalcea la GSP Live

În urmă cu puțin mai bine de un an, Dinamo a intrat sub egida unui nou acționariat, Red & White Management, proiect ce își propune să transforme Dinamo în „cel mai iubit și respectat club de fotbal din România”. Andrei Nicolescu, acționar fondator, membru al consiliului de administrație R&W și administratorul special al „câinilor” va fi invitatul de astăzi al lui Alexandru Barbu. Jurnalista GSP, Ioana Mihalcea, se va alătura și ea discuției despre clubul alb-roșu. Înaintea înjumătățirii punctelor, „câinii” au ocazia să părăsească locurile direct retrogradabile, în cazul în care vor obține un rezultat pozitiv împotriva UTA-ei pe „Arc”, iar Voluntariul nu se impune cu U Cluj. În ultimele 5 etape, Dinamo a acumulat 10 puncte, semn că Zeljko Kopic a reușit să redreseze situația sportivă precară în care se afla clubul pe finalul anului trecut. Despre situația sportivă și administrativă de la club, vom discuta în cadrul emisiunii realizate din studio-ul Gazetei Sporturilor.

Posted by Gazeta Sporturilor - GSP on Tuesday, March 5, 2024

Înaintea înjumătățirii punctelor, „câinii” au ocazia să părăsească locurile direct retrogradabile, în cazul în care vor obține un rezultat pozitiv împotriva UTA-ei pe „Arc”, iar FC Voluntari nu se impune cu U Cluj.

În ultimele 5 etape, Dinamo a acumulat 10 puncte, semn că Zeljko Kopic a reușit să redreseze situația sportivă precară în care se afla clubul pe finalul anului trecut.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  05 Martie 2024, 12:01

Proiectul Dinamo 2028 e in faza de cautare al unor fraieri care sa dea bani din care Red and White sa isi traga comisioane grase pentru administrarea unui club care a ajuns de duzina. Sau exista planuri secrete de fuziune cu Clubul Internelor, caz in care ne intoarcem in timp, cand se juca fotbal intre Armata si Militie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează