FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Cornel Dinu, ironic după prima victorie a lui Dinamo din 2019: „E nenorocire dacă Rednic vorbește în franceză! Nistor, Grigore și Sorescu n-au făcut nici limba română”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 22:48

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Legenda dinamovistă Cornel Dinu a vorbit despre victoria categorică reușită de Dinamo în fața lui Poli Iași, scor 3-0, însă nu a ezitat să ironizeze câțiva dintre componenții români ai echipei lui Rednic. 

„Dacă Rednic vorbește în franceză la ședințele de pregătiere, e nenorocire! Grigore, Sorescu și Nistor n-au făcut nici limba română”. Așa și-a început„Mister” analiza asupra meciului cu Poli Iași, satirizându-i pe trei dintre jucătorii români din lot.

În continuare, Dinu și-a manifestat reticența cu privire la performanța lui Dinamo din meciul cu Iași:

„Să mai așteptăm din punct de vedere al fotbalului! A fost un meci de luptă. Iașiul a fost echipa mai omogenă, la Dinamo sunt 5 jucători noi față de ultimul meci din decembrie și e greu să devină o echipă competitivă. Primul gol a fost discutabil, iar celelalte două au venit pe contrraatac. Eu țin la un Dinamo care se duce peste adversar, nu-i lasă mingea și îi dă cinci goluri adversarei.

Bobii se aleg sâmbătă, când Dinamo joacă la Sfântu Gheorghe. Din punctul meu de vedere, e greu ca Dinamo să prindă play-off-ul”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // 3 concluzii după victoria lui Dinamo cu Poli Iași: cum s-au schimbat „câinii”, cine impresionează pe teren și cum arată defensiva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
2036290743290484
Ion Marin  •  06 Februarie 2019, 14:50

Draga Davide, Vezi ca nu ai inteles fenomenul Dinamo.Daca mai traieste Generalul Diaconescu , te rog sa l cauti si sa inveti de la el ce a insemnat acel Dinamo care juca o semifinala de cupa campionilor europeni, si ce inseamna managementul sportiv.Daca nu, intraba l pe nea Cornel Dinu , ce facea Traian Ionescu in anii 60 ca Dinamo sa aiba o echipa puternica in duelul cu C.C.A-ul lui Ceausescu.Avea un centru de copii si juniori bine pus la punct , cu antrenori valorosi cu vocatie in cautatrea si descoperirea talentelor si cu cateva centre zonale , unde pregatea jucatorii care aveau in sange spiritul lui Dinamo.Pepiniera lui Dinamo de atunci , nu era condusa de un visator ca Raduta.E o mare PROSTIE SA VA CERTATI VOI DINAMOVISTII INTRE VOI, pe deoparte Rednic cu Lucescu , tu cu Marica , Danciu cu Lupu , samd in loc sa va asezati la masa sa strngeti radurile , voi de la club, suporteri , vanatorul TIRIAC , LUCESCU , ETC.sa FACETI ROST DE BANI SI SA SALVATI ECHIPA , CARE V A DAT UN NUME SI GLORIE.Meciul trecute doar un inceput greul continua si nu va va fi usor sa scapati de la retrogradare, nu mai visati frumos strangeti randurile toti , pentru ca valul retrogradarii e foarte aproape.NU VA IMBATATI CU APA RECE, veti vedea la Sepsi cat de buni sunteti.Ce se intampla acum , e datorita lipsei de a experienta a ta si a lui Negoita si DEZBINARII.Uniti va FRATILOR , pana nu e tarziu.

reddogsv
reddogsv  •  05 Februarie 2019, 11:39

Nenorocirea mare e ca o fosta glorie frustrata manaca maro non stop despre cineva care se zbate sa faca ceva cum mijloacele care le are la dispozitie.....Comunicarea e importanta indiferent in ce limba.....dar nu cu limbaj de lemn ca al lui ,,Mister Dinu''....otravitor pana in maduva oaselor......

poli_4_ever
poli_4_ever  •  05 Februarie 2019, 09:46

Dinu nu stie (sau nu mai tine minte), dar, de fapt, Nistor chiar vorbeste limba franceza. A jucat o perioada la Evian si inca in Ligue 1. Sau cel putin a fost in lot la ei, pentru ca nu a facut fata si a fost facut pachet si trimis inapoi in Romania

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close