FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Mircea Rednic, caterincă la conferința de presă cu Daniel Popa: „Mai o păcănică, mai o «măcănică». Mi-a zis că nu se mai atinge de păcănele. Merge la cazino”

Daniel Popa
Daniel Popa

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 09:07

La conferința de presă de după meciul Dinamo - Poli Iași 3-0, antrenorul Mircea Rednic l-a lăudat pe atacantul Daniel Popa, 23 de ani, și s-a ținut de glume.

„Mă bucur că Daniel Popa a marcat. El a avut în iarnă două oferte. Una de la Aktobe și una din Israel. De la Aktobe avea ofertă de 10.000 de euro pe lună. Nistor l-a și certat. I-a spus «Bă, băbălăule!». Popa a zis că nu vrea să plece. La Dinamo are salariu de 2.000 de euro.

Mă bucur. Îi place aici. Mai bagă o păcănică, mai o «măcănică». Mi-a zis că nu se mai atinge de păcănele. Acum merge la cazino. Glumesc, glumesc!”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

7a fost nota primită de Daniel Popa după Dinamo - Poli Iași 3-0, meci în care a marcat un gol

Citește și:

3 concluzii după victoria lui Dinamo cu Poli Iași: cum s-au schimbat „câinii”, cine impresionează pe teren și cum arată defensiva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
comedy.central
comedy.central  •  05 Februarie 2019, 15:44
Postat de magic4ever pe 05 Februarie 2019, 10:54

Rednic e pus pe caterinca...cred ca s-ar descurca si la stand-up:)

Corect! E spontan di are umorul in singe! E natural! Doar gigi il citeste pe Ioan Gura de Aur! Invata schimbarile de la fc5b....

magic4ever
magic4ever  •  05 Februarie 2019, 10:54

Rednic e pus pe caterinca...cred ca s-ar descurca si la stand-up:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează