FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-2

Dinamo, primă importantă pentru victoria de la Iași! Câți bani primesc jucătorii din partea fanilor

FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial
FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 07:26 / Actualizat joi, 06 mai 2021 09:36

Dinamo a ajuns la trei victorii la rând în play-out-ul Ligii 1 și, după 2-1 cu Poli Iași, „câinii” au ieșit din zona locurilor retrogradabile.

„Câinii” au luptat la Iași și pentru salvarea de la retrogradare, și pentru un bonus pe care l-a oferit asociația „Doar Dinamo București”.

Dinamo, primă de 15.000 de euro pentru victoria cu Poli Iași

Suporterii cotizanți au promis suma aceasta pentru întreg lotul în cazul unei victorii obținute în Moldova. „Unde sunt dinamoviștii milionari? Unde sunt dinamoviștii de succes? Cu ce își ajută clubul toți dinamoviștii de bine? Dinamo are nevoie acută de bani! Vorbele nu ajută la deplasări, nu plătesc cheltuieli, nu achită rate, și nici prime. Echipa nu și-a revenit din senin, ci pentru că DDB a făcut ceea ce trebuia să facă”, au scris fanii în anunțul despre bonusul stabilit pentru meciul cu Poli. 

Ca și pentru victoria cu Viitorul, jucătorii lui Uhrin au încasat și acum o primă totală de 15.000 de euro, strânsă din biletele virtuale cumpărate de fani. 

DDB a strâns suficienți bani și pentru deplasarea cu avionul la Iași, tur-retur. La Mediaș, când au pierdut cu 1-4, roș-albii călătoriseră cu autocarul, o deplasare foarte obositoare, care a durat 14 ore dus-întors.

Poate am îmbunătățit mentalitatea un pic. Nu trebuie să vorbim ca și cum am fi obținut ceva! Mai sunt meciuri de jucat și toți adversarii încearcă, la fel ca noi, să rămână în prima ligă 
– Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dusan Uhrin Jr. a dezvăluit marea schimbare de la Dinamo: „Aici am lucrat și se văd progrese”

Dinamoviștii nu l-au uitat pe Patrick Ekeng » Două momente speciale la victoria cu Poli Iași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ipokorny
ipokorny  •  08 Mai 2021, 19:20

Rapid - Poli TIM " infratite " Dupa ce Rapidul a AJUTAT vizibil Dunarea in detrimentul lui Poli TIM; joi ar trebui sa fie o lupta de Liga Camp si daca poate Poli sa ia cel trei puncte chiar daca acum ar fi probabil fara folos pentru Poli si Rapidul v-a promova probabil cumva drept multumire ca intre frati

ipokorny
ipokorny  •  08 Mai 2021, 18:44

Da

valyomanyd
valyomanyd  •  06 Mai 2021, 12:37
Postat de manx pe 06 Mai 2021, 10:42

I-a pus Andone pe drumul drept dupa meciul cu Voluntari. Acum sa vedem daca se salveaza ei.

Asa e ma prostovane, Andone a aranjat sa bata Dinamo si la Viitorul si la Iasi ! Sa fii fericit ca nu doare prostia !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează