FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Scene comice la Săftica: „Trebuia să jucăm cât avea poftă Negoiță. Iar el avea poftă câte 3 ore”

Ionuț Negoiță, la una dintre „miuțele” organizate la Săftica. foto: GSP +6   FOTO
Ionuț Negoiță, la una dintre „miuțele” organizate la Săftica. foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2020 11:14

DINAMO. Cristi Bobar (37 de ani), președintele executiv al lui CSM Reșița, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a rememorat diverse întâmplări petrecute în perioada în care a fost director sportiv în „Ștefan cel Mare” (2013-2015).

Fostul oficial al lui Dinamo a scos la suprafață două povești care-l au protagonist pe Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei, cel care în prezent încearcă în zadar să vândă clubul unui investitor străin

Bobar și-a adus aminte de hobby-urile patronului „câinilor” și de modul în care acesta își forța angajații să stea cât mai mult la „miuțele” organizate chiar de el.

Negoiță: „Pentru ce vă plătesc pe voi? Să vă ocupați!”

„Urma un meci destul de important. Eu stăteam la dânsul la hotel. Eram foarte agitați, cum eram înaintea oricărui meci din punct de vedere administrativ. Domnul Negoiță a venit la noi lejer, echipat sport. L-am întrebat: «Ați fost la tenis? Noi avem meci azi, ați fost la tenis?»

Și el a zis: «Pentru ce vă plătesc pe voi? Să vă ocupați! Eu vin, mă uit, faceți bine să câștigați»”.

Cristi Bobar: „Jucam cât avea poftă domnul Negoiță”

„A mai fost o întâmplare. Jucam în fiecare miercuri fotbal cu staff-ul de la RIN, cu cei de la Săftica. Am mers și eu o dată, de două ori. Am crezut că jucăm câte o oră, dar trebuia să jucăm cât avea poftă domnul Ionuț Negoiță. Iar el avea poftă câte trei ore. 

Avea o condiție fizică bună foarte bună, nimic de reproșat. Face sport foarte mult. Când mă gândeam că vine miercurea, le spuneam lui nea Gigi Mulțescu sau lui Flavius Stoican să pună antrenamentul mai târziu. Au fost momente frumoase”, și-a adus aminte Bobar, la emisiunea GSP Live. 

+2 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Detalii ULUITOARE din negocierile pentru vânzarea lui Dinamo: „Ne-au spus așa: nu cunoaștem niciun Toni Curea, nu avem nicio legătură cu vreun Herminio Menendez”

DINAMO. Final de drum pentru negocierile cu spaniolii » Ioan Andone a făcut anunțul: „S-a încheiat!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează