FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dinamo pregăteşte o campanie masivă de transferuri! Miriuţă a spus tot: "Urmărim jucători din campionat şi din străinătate" + Tehnicianul a identificat marea problemă a echipei

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 22:19

Vasile Miriuţă, 49 de ani, tehnicianul celor de la Dinamo, a vorbit despre posibila plecare a lui Paul Anton, declarând că urmăreşte mai mulţi jucători din campionatul intern şi din străinătate.

"Sunt nişte discuţii pentru Paul Anton, dar nu e nimic concretizat. Conducerile celor două cluburi urmează să vorbească între ele, dar nu e nimic sigur.

Am vorbit cu cei din departamentul de scouting, chiar am urmărit nişte fotbalişti azi, la Săftica, avem nişte jucători în vedere. Urmărim jucători din campionatul intern şi din străinătate", a spus Miriuţă la Pro X.

...despre criza din atacul lui Dinamo: "Atacanţii noştri nu au marcat foarte mult, asta e o problemă. Ocazii au fost la fiecare joc. Sper ca Rivaldinho să spargă gheaţa în meciul de la Timişoara. I-am dat şanse lui Bokila, au fost jocuri când a intrat bine, la fel cum au fost și jocuri în care a intrat mai puţin bine. Sper să înceapă să marcheze"

...despre dorinţa pe care o are din primăvară: "Îmi doresc să jucăm pe Arena Naţională, până acum acest lucru nu s-a putut. Sper ca acele jocuri din primăvară să le jucăm acolo. Una e să joci cu 10-15.000 de fani, alta e să joci cu 1.000. Îmi doresc să jucăm acolo şi cred că acest lucru se va întâmpla"

"Sper ca Nemec să rămână la noi şi să ne ajute în continuare. Eu nu înţeleg ce e pubalgia (n.r. afecțiunea de care suferă slovacul), pe vremea mea nu exista aşa ceva. Sunt nişte boli moderne"
Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo, cu o declarație ironică

Vezi şi: Dinamoviştii se tem de un dezastru: "Ne facem bagajele şi plecăm cu toţii"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
mosvasile
mosvasile  •  14 Decembrie 2017, 17:50

Mai Loczi bacs!Nu crezi ca ar fi mai corect, sa vorbesti dupa meciul de la Timisoara si nu inainte?

coriolanus
coriolanus  •  14 Decembrie 2017, 09:19

10000-15000 :))) Miriuta e pe planeta Pluto?

dvd1
dvd1  •  14 Decembrie 2017, 09:13

Dinamo nu se pregateste de nimic. Singurul lucru ramas sa se pregateasca e retragerea din campionat (daca mai exista macar o urma de mindrie). Huo Dinamo pt unde s-a ajuns

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close