FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo pregăteşte un tun pe piaţa transferurilor! Flavius Stoican confirmă: "E adevărat! Să vedem cum îl putem lua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 15:01

Flavius Stoican a anunţat că Dinamo pregăteşte un supertransfer pentru a întări ofensiva. Antrenorul "cîinilor" le va cere conducătorilor să se intereseze de Marius Niculae, jucător liber de contract. 

"O să vorbesc cu domnii Anghelache şi Negoiţă, să vedem cum putem să-l aducem pe Marius Niculae, în ce condiţii.

Ne interesează orice fost dinamovist şi mai ales că am înţeles că el îsi doreste sa revină la Dinamo", a declarat Stoican la Dolce Sport.

Marius Niculae a plecat de la echipa de ligă secundă turcă Şanliurfaspor fără să apucat să debuteze la noua sa formaţie.

"Dinamo caută jucători tineri, eu sînt prea experimentat pentru ei acum. Nu m-a contactat nimeni de acolo. E exclus să merg la Steaua sau Rapid, dar iau în calcul orice altă ofertă", a spus jucătorul ieri. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (113)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 03:45
Postat de zecs93 pe 23 August 2014, 22:19

demult i-a facut planu de ejaculare, mai are putin si e complet :)))

..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 03:45
Postat de ticbis pe 23 August 2014, 17:07

Ar fi cazul sa-ti inghiti spumele de la gura. Te sfatuiesc prieteneste sa-ti versi balele catre patronul vostru Negoita si catre securistul care va conduce clubul, Anghelache! La oara actuala, nu Steaua este dusmanul vostru cel mai mare, ci conducatorii clubului tau care l-au bagat in insolventa si-i pregatesc acum falimentul! Daca esti prost, te vei trezi doar atunci cand va fi prea tarziu (vezi cazul suporterilor rapidisti care se razboiau cu Steaua in timp ce patronul lor baga clubul in coma)! Daca esti destept (desi nu ma astept), ti-ai consuma energiile lundu-l la intrebari pe borfasul de Negoita, ca asta va fi cioclul vostru! Lasa Steaua, ca nu de acolo va vine falimentul!

cu scuzele de rigoare, esti complet paralel.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 03:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

..)) pai greu te mai convingi si tu ca la unii nu trebuie sa le deschizi deloc usa.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează