FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo primește lovitură după lovitură » Cum se răzbună Becali pe marea rivală + consecințe devastatoare

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 11:01

Gigi Becali l-a transferat pe Gnohere mai mult din ambiție decât din nevoia Stelei de a avea un atacant, mai ales că echipa roș-albastră îl transferase pe Alibec.

Încă din vară, patronul Stelei a anunțat că îl vrea pe Gnohere și nu s-a lăsat până când atacantul francez, unul dintre cei mai iubiți jucători de la Dinamo, nu a semnat cu echipa roș-albastră.

Astfel, Becali s-a răzbunat pe marea rială. GSP.RO îți prezintă 3 consecințe ale transferului lui Gnohere la Steaua.

1. Demonstrează că Dinamo nu e la nivelul Stelei

Dinamo nu a renunțat ușor la Gnohere, iar conducerea  "câinilor" i-a făcut mai multe oferte francezului de 28 de ani. Atacantul a preferat-o pe Steaua, chiar dacă, așa cum a spus Andone, oferta lui Dinamo era similară cu cea a Stelei.

Astfel, Becali a câștigat un duel important cu Dinamo și le-a demonstrat rivalilor că echipa alb-roșie nu se poate compara cu Steaua, ca forță financiară, chiar dacă pe teren nu a mai fost învinsă de 9 meciuri.

2. apar Tensiuni între suporteri și conducere

Gnohere era unul dintre cei mai iubiți jucători de către galeria lui Dinamo. Evoluțiile foarte bune ale francezului l-au transformat pe acesta în favoritul fanilor, iar acum suporterii sunt extrem de nervoși după plecarea acestuia la Steaua.

Astfel, relațiile dintre fani și conducerea lui Dinamo se deteriorează și mai rău. Fanii nu erau mulțumiți nici înainte, din cauza parcursului slab, dar acum, după transferul lui Gnohere, aceștia vor fi și mai înverșunați împotriva conducerii.

3.  RĂZBUNARE PENTRU "Doar dinamo bucuresti"

În vară, fanii lui Dinamo au umilit-o pe Steaua după ce i-au păcălit pe suporterii roș-albaștrilor să afișeze mesajul  "Doar Dinamo București" la meciul cu Manchester City, din preliminariile UCL.

Acum, după ce l-a adus pe unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, Becali poate spune că s-a răzbunat pe rivali și că le-a dat o lovitură mai dură decât cea primită de steliști.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (318)
alexpescaru
alexpescaru  •  09 Ianuarie 2017, 14:46

Daaa, deja pe ăia de la Dinamo îi doare buricul de câte lovituri cu fruntea au primit, ba de la Jiji, ba de la JSP. Hoooo ! Mai ușor că doare ! Nesătuilor !

ray51
ray51  •  09 Ianuarie 2017, 13:14

Bla-bla-uri de joasa valoare informationala...

1706909562972108
Omanid George  •  09 Ianuarie 2017, 08:37

Va juca așa de bine cum a jucat și Tucudean s-au Marica....Mă.a ce mai lovitura a cumpărat a 2 rezerva a noastră.Asta care a scris articolul asta ori e prost , incult s-au scrie la comanda oierului....Cu Tamaș, Alibec și *** sa vezi scandaluri și bătăi ce va fi acolo...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (318)
Comentează