FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Probleme pentru singurul transfer al „câinilor”: motivul pentru care Andrei Blejdea nu se poate antrena alături de colegi

Andrei Blejdea a semnat cu Dinamo. Sursă foto: Facebook Dinamo
Andrei Blejdea a semnat cu Dinamo. Sursă foto: Facebook Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 14:30 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 14:55

Andrei Blejdea (24 de ani), singurul transfer al lui Dinamo din această iarnă, nu a apucat încă să facă primul antrenament alături de noua echipă. 

Motivul? Blejdea, venit în Ștefan cel Mare după ce s-a despărțit de FC Argeș, e ținut la pat de o răceală puternică, care i-a dat bătăi de cap în ultimele zile. Fotbalistul n-a vrut să riște, nedorind să-și agraveze starea de sănătate, astfel că va lua primul contact cu antrenamentele lui „Jerry” Gane abia de zilele viitoare. 

Rămâne de văzut dacă Blejdea va putea fi recuperat până la ora primului meci din 2021. Miercuri, 13 ianuarie, Dinamo joacă în deplasare cu Hermannstadt.

Andrei Blejdea, oficial la Dinamo

Blejdea, care a jucat de 11 ori în Liga 1 în acest sezon la FC Argeș, va purta numărul 19 la Dinamo. Ar putea debuta pentru „câini” miercuri, 13 ianuarie, la meciul din etapa 16 cu Hermannstadt.

„Nu mi-e teamă deloc, sunt încrezător că lucrurile se vor așeza și va fi bine pentru Doar Dinamo București. Crescut la Dinamo, așa cum am mai zis, planurile sunt simple: play-off, pentru asta luptăm. Aceasta trebuie să fie mentalitatea. Când Dinamo te cheamă, vii pe jos până în Ștefan cel Mare!”, a spus Blejdea, imediat după ce a semnat cu roș-albii, în exclusivitate pentru GSP.ro.

12 goluria înscris Blejdea sezonul trecut pentru FC Argeș, în Liga 2, în 25 de meciuri

150.000 de euroeste cota de piață a lui Blejdea, care a mai evoluat în cariera sa pentru FC Wil, NK Domzale U19, Zarica Kranj, Braunschweig II, Academica Clinceni și Pandurii

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Hermannstadt - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Primul interviu al lui Andrei Blejdea ca dinamovist: „Când te cheamă, vii și pe jos!”

DINAMO. EXCLUSIV Ce s-a întâmplat la antrenamentul de astăzi al „câinilor” » Șerdean, mesaj ferm către jucători: „Eu vă semnez dezlegările”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close