FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Problemele „câinilor” sunt interminabile! Și Florin Bejan s-a accidentat

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 09:11

Dinamo are probleme pe toate planurile. Fundașul central Florin Bejan (28 de ani) s-a accidentat și se alătură unei lungi liste de indisponibili.


Săptămâna și accidentarea la Dinamo, se strânge de un Spital de Urgență! Florin Bejan este ultima apariție în grupul jucătorilor cu probleme medicale la formația din Ștefan cel Mare. Fundașul nici nu a făcut deplasarea în Moldova, are o întindere musculară și riscă să fie chiar ruptură, informează sursele GSP! 

Bejan se alătură lui Nistor, Mrzljak, Brito, toți cu probleme musculare, mai mari sau mai mici, lui Ioan Filip și Perovici, probleme cardiace. Neicuțescu, de-abia întors după împrumutul la Chindia, a răcit, a avut temperatură, n-a fost în lot la Iași, dar el e singurul care revine la antrenamente imediat, de azi.

vezi și:

Cristi Munteanu a desființat Dinamo, de la Prunea la jucători: „Îți trebuie «stăpân» în vestiar”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
chris_bu67
chris_bu67  •  12 August 2019, 09:32

bejan a fost veriga slabă în apărare,de atâtea ori gafe mari,iată de ce astra s-a descotorosit de el așa ușor,e îngrijorător ce se întâmplă cu apărarea,de fapt Dinamo nu are apărare,nu are nimic!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  11 August 2019, 16:39
Postat de redbuldog pe 11 August 2019, 12:53

Nu-i nici o pierdere,acest fundas,care ne-a lipsit de cateva puncte..!Sa joace mai bine tineri nostri,sa capete experienta si incredere ca de asta au nevoie..

mare pacat ca au dat fundasi centrali imprumut la chindia,resita, rapid sau au dat gratis , cazul lui dima la viitorul de care nu se mai aude nimic .

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  11 August 2019, 16:32

iar *** la luna si la stele acelasi vers ?mai schimba partitura !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează