FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Promisiunea lui Victor Becali: „În viața vieților mele nu mai vorbesc cu Borcea dacă face asta”

Victor Becali, unul dintre apropiații lui Borcea, e ferm convins că acesta nu va mai reveni vreodată la Dinamo.
Victor Becali, unul dintre apropiații lui Borcea, e ferm convins că acesta nu va mai reveni vreodată la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 10:05 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 18:51

Fostul agent Victor Becali (59 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit despre cele mai importante subiecte din fotbalul românesc. Mezinul familiei Becali a analizat și situația de la Dinamo. 

Gazeta Sporturilor scria pe 14 august 2020, la scurt timp după venirea lui Pablo Cortacero la Dinamo, că fostul finanțator Cristi Borcea (50 de ani) s-ar afla, de fapt, în spatele investitorilor spanioli. Victor Becali, unul dintre apropiații lui Borcea, e ferm convins că acesta nu va mai reveni la Dinamo și că nu are vreo legătură cu Pablo Cortacero.  

„În viața vieților mele nu mai vorbesc cu Borcea dacă îmi ascunde că e în spatele spaniolilor Sunt mai mult decât convins că nu Borcea e în spatele acestui proiect. Este exclus! Borcea nu e genul de om care să stea așa. El n-ar sta ascuns niciodată, la cât ține el la Dinamo. Dacă dorea să se implice, cumpăra el echipa”, a declarat Victor Becali, la GSP Live.

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

VIDEO Borcea, dezvăluiri inedite: „La penitenciar, când era Dinamo-Steaua era nenorocire. Mă rugam ca Steaua să ajungă în Divizia B!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu românii: Ahmed Bani, primul out » Planurile spaniolilor cu jucătorii tineri de la Dinamo

EXCLUSIV. Dănciulescu a răbufnit în direct: „La Dinamo e o lume bazată pe relații, pe prietenie, pe cumetrie!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  21 Septembrie 2020, 10:29

Borcea: "În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni."//Costel Corduneanu: "S-a predat polițiștilor din Iași pe 30 ianuarie 2020, ca să-și execute cei trei ani de închisoare la care fusese condamnat. Zilele trecute a fost însă eliberat condiționat. A executat șapte luni și un pic." Intre timp in Romanika: "O bătrână de 72 de ani, condamnată la 4 ani de închisoare pentru o găină. Cea mai "grea" pedeapsă din dosarul Microsoft e de trei ani. nculpată pentru trafic de influență, femeia se plimbă prin tribunale de 17 ani. Până acum, bolile au fost cele care au ținut-o pe femeie departe de închisoare: hepatita dar și cancerul au fost afecțiunile care i-au înduplecat pe procurori să amâne executarea pedepsei" No, asta da tara cu legi pe masuura.

1cesare
1cesare  •  20 Septembrie 2020, 15:18

... două NULITĂȚI PENALE!

rocky2
rocky2  •  20 Septembrie 2020, 01:50
Postat de cornelconasu pe 18 Septembrie 2020, 12:16

Cum au tupeu pușcăriașii ăștia să mai vorbească de Dinamo după ce au distrus-o !??? Nen orociți ordinari !!!

Borcea in 14 ani cat a fost investitor la Dinamo a luat 4 titluri si in permanenta s-a luptat pt locul 1! Negoita in 7 ani era sa-i bage in B! Pacatul lui Borcea a fost ca si l-a pus pe Becali naş! Ala a fost inceputul sfarsitului pt el!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează