FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Protestul lui Dinamo la LPF a avut succes: meciul cu Sepsi, mutat!

În sezonul regular, Sepsi și Dinamo și-au împărțit victoriile
În sezonul regular, Sepsi și Dinamo și-au împărțit victoriile

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 13:43 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 15:33

Dinamo a primit azi „OK-ul” din partea LPF, după ce testele pentru coronavirus efectuate ieri au fost negative, însă a refuzat să joace sâmbătă, de la ora 17:00, cu Sepsi, în play-out-ul Ligii 1. Până la urmă, LPF a decis să mute duelul pentru duminică, 21 iunie, de la aceeași oră!

Bogdan Bălănescu, directorul general al „câinilor”, a fost astăzi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a cere reprogramarea duelului împotriva covăsnenilor.

Din informațiile GSP.ro, dinamoviștii s-ar fi plâns de faptul că la ora jocului va fi o temperatură ridicată, care ar împiedica jucătorii celor două formații să se exprime la potențialul maxim. 

În replică, oficialii lui Dinamo au contrazis informația GSP: „Nimeni de la Dinamo nu s-a deplasat astăzi la sediul Ligii. Noi doar am informat azi LPF că toate testele coronavirus au ieșit negative. Ar fi fost absurd să cerem mutarea orei de disputare din cauza temperaturii, în condițiile în care în București nu este așa de cald. E drept însă că am fi preferat o zi-două în plus de antrenamente”.

Totuși, de ultimă oră, LPF a comunicat că partida Dinamo - Sepsi a fost mutată pentru duminică, ora 17:00! Iar Voluntari - Poli Iași, meciul programat inițial la ora la care vor juca acum dinamoviștii, a fost devansat duminică la ora 13:00. 

Dinamo a primit rezultatele testelor COVID-19

După o perioadă îndelungată și plină de panică, formația lui Adrian Mihalcea (44 de ani) a revenit astăzi la antrenamente, întrucât a primit vești pozitive din partea doctorilor la testele COVID-19.

„Sunt negative", au transmis oficialii dinamoviști, jucătorii fiind și ei informați de veștile bune. „Câinii" au întrerupt antrenamentele după ce joia trecută a fost depistat ca fiind infectat cu noul virus magazionerul clubului.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Se vinde Dinamo până la urmă? » Deznodământ amânat pentru finalul campionatului

MM Stoica, ironic după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj » Postarea oficialului FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
creeperno
creeperno  •  18 Iunie 2020, 22:49

Jucam si noi umpic mai bine. Mihalcea poate produce o tactica surpriza cu care baietii sa joace fotbal si sa evite retrogradarea

174292843133158
Marceliu Res  •  18 Iunie 2020, 16:33
Postat de valdino pe 18 Iunie 2020, 16:26

Aha, sa intelegem ca Dinamo e de vina ca rezultatul testeleor a intarziat? Asta apropo de Iq ! Ce legatura are rezultatul testelor si programarea meciurilor cu problemele financiare ?

Problemele financiare chiar au legatura cu cat de repede au primit rezultatul testelor! Sper ca au avut bani sa plateasca testarea si nu a fost, iarasi, nevoie de saracii suporteri sa suporte si cheltuiala asta!

valdino
valdino  •  18 Iunie 2020, 16:26
Postat de Marceliu Res pe 18 Iunie 2020, 16:13

Cred ca ai iq-ul egal cu nr de la pantofi daca poti folosi un asemenea limbaj! Nu poţi sa indrepti o nedreptate cu o alta nedreptate! Ce vina au cei de la Voluntari si Iasi de trebuie sa joace de la ora 13? Cum in anul 2020 rezultatele la niste teste vin mai repede la Botosani decat la Bucuresti? Nu sunt celelalte echipe vinovate de problemele financiare de la Dinamo!

Aha, sa intelegem ca Dinamo e de vina ca rezultatul testeleor a intarziat? Asta apropo de Iq ! Ce legatura are rezultatul testelor si programarea meciurilor cu problemele financiare ?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează