FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul caz de COVID-19 la Dinamo » Urmează o anchetă epidemiologică DSP!

Magazionerul de la Dinamo a fost testat pozitiv cu COVID-19
Magazionerul de la Dinamo a fost testat pozitiv cu COVID-19

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 11:33

Magazionerul de la Dinamo a fost testat pozitiv cu COVID-19! 

LPF ia în calcul amânarea partidei Dinamo - Chindia: „Ne gândim la varianta asta” » 3 scenarii posibile

Primul caz de COVID-19 la Dinamo » Antrenament anulat! EXCLUSIV Primele declarații ale jucătorilor de la Dinamo „E greu de spus dacă am intrat sau nu în contact cu magazionerul”

Ce specifică normele sanitare FRF: dacă Dinamo a respectat protocolul medical, jucătorii nu vor fi izolați

Președintele Chindiei Târgoviște: „100% se amână meciul în acest caz”

UPDATE, ORA 13:40

LPF a anunțat că meciurile lui Dinamo vor fi suspendate până la finalizarea anchetei epidemiologice!

„Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București

Comunicat LPF

UPDATE 12:50

Informația a fost confirmată oficial de Dinamo, printr-un comunicat de presă:

„Comunicat de presă

București, 11 iunie 2020. Toți componenții lotului dinamovist, membrii staff-ului tehnic și medical din cadrul echipei noastre, precum și personalul auxiliar pentru organizarea meciurilor la stadionul din Ștefan cel Mare au efectuat miercuri, 10 iunie 2020, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19. 

În urma acestei testări a fost depistat un caz pozitiv, a anunțat medicul Liviu Bătineanu pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro. Medicul dinamovist precizează că persoana depistată pozitiv nu face parte din lotul de jucători sau din conducerea tehnică și medicală a echipei, fiind izolată în această dimineață la stadionul Dinamo.

Dinamo 1948, prin Biroul de presă

Comunicat de presă București, 11 iunie 2020. Toți componenții lotului dinamovist, membrii staff-ului tehnic și medical...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Thursday, June 11, 2020

UPDATE 11:50

Pacientul a fost izolat și o să i se facă un nou test. Direcția de Sănătate Publică va efectua o anchetă epidemiologică la club și la echipă, apoi se vor lua decizii. În mod normal, cluburilor li s-a transmis să filmeze antrenamentele și se va vedea pe imagini dacă persoana respectivă a interacționat cu jucătorii.

Știrea inițială

„În această dimineață, la ora 9:30, au venit rezultatele unor teste făcute la club și a fost depistat acest caz, pozitiv, de coronavirus. Respectiva persoană nu face parte din staff-ul echipei și nu a intrat în contact cu jucătorii”, au declarat oficiali ai clubului pentru GSP.RO. 

Conform programului echipei, fotbaliștii aveau un antrenament în această dimineață, dar s-a amânat pentru după-amiază.

VIDEO Adi Mihalcea debutează la Dinamo! „Câinii” pot fi egalați de Chindia Târgoviște, echipă aflată pe loc de retrogradare

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Programul socios DDB, gata de un moment istoric! Suporterii trec la butoane + cum îl scot pe Ionuț Negoiță din decor

Ionuț Negoiță, luat tare de Ilie Dumitrescu, în direct la TV: „Ce se întâmplă cu Dinamo?” » Replica patronului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  11 Iunie 2020, 14:09

va fi gata cu fotbalul ! is bani multi din liga campionilor. CFR campioana . trageti concluziile. is bani multi la mijloc. virusul e un mijloc de ai obtine.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Iunie 2020, 14:05
Postat de 777ghedeon pe 11 Iunie 2020, 13:54

Terminati-o ba odata cu vrajeala asta. Dati-i ba omului paracetamol si votamina C si termintati-o cu mascarada asta. Ba nesimtitlor gripa a facut si face mult mai mult decat covid *** si nimeni nu intra in panica. *** *** ***i. Treziti-va ba odata.

Din păcate, strigi în pustiu. România este prizoniera statului paralel, iar mulți sunt suficient de spălați pe creier încât să le placă statutul. Toată chestia asta cu Covid-ul este o mascaradă, o exagerare diabolică, parte a unui plan bine pus la punct. Da, da, "teorii conspiraționiste" și altele de genul ăsta. Dormiți în pace, că statul veghează ca funia să se strângă în jurul gâtului vostru!

777ghedeon
777ghedeon  •  11 Iunie 2020, 13:54

Terminati-o ba odata cu vrajeala asta. Dati-i ba omului paracetamol si votamina C si termintati-o cu mascarada asta. Ba nesimtitlor gripa a facut si face mult mai mult decat covid *** si nimeni nu intra in panica. *** *** ***i. Treziti-va ba odata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează