FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, luat tare de Ilie Dumitrescu, în direct la TV: „Ce se întâmplă cu Dinamo?” » Replica patronului

Ionuț Negoiță încă nu a reușit să vândă clubul Dinamo
Ionuț Negoiță încă nu a reușit să vândă clubul Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 09:24

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (51 de ani) l-a întrebat pe Ionuț Negoiță (46 de ani), conducătorul lui Dinamo, ce se va întâmplă cu formația din „Ștefan Cel Mare” dacă omul de afaceri nu va reuși să vândă clubul în perioada imediat următoare.

„Dacă nu se va realiza tranzacția asta, ce se întâmplă cu activitatea la clubul Dinamo? Suporterii sunt implicați, 100% necondiționat, au făcut un efort extraordinar, dar dacă nu reușesc prin mobilizarea asta exemplară pe care au făcut-o? Ce se întâmplă mai departe?”, l-a întrebat Dumitrescu pe Negoiță, potrivit digisport.ro.

Replica finanțatorului a venit imediat: „Nu știu ce se întâmplă. Eu le-am spus să le dau tot pachetul, asumați-vă, nu vă mai feriți! Oricum, altă soluție nu există. Sunt mulți dintre suporteri care spun: «De ce să-i dăm noi bani lui Negoiță?». Haideți să luați voi acțiunile toate și activați baza de suporteri care spun că se duc banii la Negoiță”.

Dinamo, salvată de suporteri

Dinamo trăiește în aceste momente doar datorită suporterilor. Pe lângă banii virați prin programul „Doar Dinamo București”, ajuns în acest moment la 6.845 de membri, suporterii ajută echipa financiar și prin cumpărarea biletelor virtuale. Play-out-ul Ligii 1 se va relua fără spectatori, dar „câinii” vor fi susținuți de la distanță de peste 13.500 de fani - detalii, AICI.

„Banii n-au intrat nici astăzi (n.r. ieri), din păcate. Noi am făcut tot ce era de făcut, inclusiv acel contract de garanție. Trebuia să primim banii până pe data de 5 iunie. Banii încă nu au venit. Am avut o întâlnire cu suporterii, le-am spus despre ce este vorba și le-am spus să fie pregătiți. Le-am spus că, în cazul în care acești oameni nu realizează ce au promis, trebuie să-și asume preluarea lui Dinamo. Cam aici suntem în acest moment”

Ionuț Negoiță, finanțator Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Programul socios DDB, gata de un moment istoric! Suporterii trec la butoane + cum îl scot pe Ionuț Negoiță din decor

Ionuț Negoiță, ultimele detalii de la negocierile cu spaniolii: „Banii n-au intrat, m-am întâlnit cu suporterii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează