FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Programul socios DDB, gata de un moment istoric! Suporterii trec la butoane + cum îl scot pe Ionuț Negoiță din decor

S-au strâns aproape 7.000 de membri socios în programul DDB, aseară depășiseră numărul de 6.910. Targetul e de minimum 10.000
S-au strâns aproape 7.000 de membri socios în programul DDB, aseară depășiseră numărul de 6.910. Targetul e de minimum 10.000

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 08:16

Suporterii lui Dinamo vor să ajungă la 20 la sută din acțiuni în baza sumelor împrumutate clubului. Apoi ar urma să preia și restul acțiunilor, bizuindu-se pe promisiunile unor companii care au promis să sponsorizeze cu sume de până în 20.000 de euro pe an revitalizarea lui Dinamo.

Dinamoviștii așteptau aseară o veste pozitivă, oficială și confirmată dinspre bancă, prin care spaniolii să ateste că au virat cu adevărat cei 500.000 de euro. O garanție a solvabilității, a intențiilor reale pentru viitor, prin care oamenii lui Pablo Cortacero și Juan Melero să se apropie de cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni. Și, mai important, un împrumut clar pentru această perioadă de plată a restanțelor salariale și a unei datorii la ANAF care ar debloca baza de la Săftica. 

În orice situație, suporterii din PCH și din programul socios DDB spun că sunt pregătiți pentru un moment istoric, să treacă la nivelul următor. Care ar fi planul lor complet? Mai întâi, pe baza banilor creditați clubului să mai primească 10 la sută din acțiuni peste pachetul existent deja, de 10,06 la sută, în condițiile în care astăzi trebuie ca board-ul DDB să achite banii necesari plății salariilor jucătorilor pe luna februarie, așa cum a fost înțelegerea de sâmbătă de la Săftica. 

Apoi suporterii vor să treacă la butoane! După ce s-au consultat cu avocați, cu politicieni, cu mai mulți fani, par dispuși să-și asume responsabilitatea conducerii.

Planului preluării clubului Dinamo

  1. Cei din programul socios susțin că au un număr important de companii dispuse deja să plătească sume importante pentru susținerea lui Dinamo. „Strângem și câte 20.000 de euro de firmă. Plus ce vom mai atrage apoi, fiindcă se vor aduna și alte companii când vor vedea interesul, plus numele importante din program. Plus banii din drepturile TV, nu are cum să fie mai rău ca acum sau ca în ultima perioadă cu Negoiță", susțin suporterii
  2. Fanii își iau un termen de maximum 60 de zile pentru a prelua pachetul majoritar și controlul clubului. Dar până atunci îl obligă pe Negoiță să nu mai facă artificii financiare prin care să vireze banii din drepturile TV de la LPF direct în conturile firmelor sale, în baza unor datorii interne
  3. Vor solicita actele prin care să vadă dacă nu cumva anumite procente din drepturile TV din sezonul viitor nu sunt amanetate de către Negoiță sau de terți
  4. În plus, pentru a elimina orice dubiu vizavi de procesul lui Negoiță cu bancruta frauduloasă, îl obligă pe acesta să suporte eventuale daune, care să nu cadă apoi pe umerii noii societăți. Verbal, actualul patron a susținut deja că-și asumă acest lucru.

„Vom semna un memorandum de înțelegere prin care Program DDB va avea, pentru 60 de zile, drept de cumpărare a pachetului majoritar contra sumei de 1 leu. Orice investitor serios va fi binevenit alături de noi" 

Comunicat PCH și board-ul DDB

365 de mii de euroau virat roș-albii către Dinamo, sunt pregătiți să pună restul până la jumătate de milion de euro adunați prin programul socios

VIDEO Adi Mihalcea debutează la Dinamo! „Câinii” pot fi egalați de Chindia Târgoviște, echipă aflată pe loc de retrogradare

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Anunțul uriaș al „câinilor”: „50.000 de suporteri în Cupă cu FCSB”

Ionuț Negoiță ironizează revolta jucătorilor de la Dinamo: „Au personalitate. Când ești pe primul loc, îți permiți să ai pretenții”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  12 Iunie 2020, 04:42
Postat de kwd2015 pe 11 Iunie 2020, 11:45

Bai agramatule, tu ii spui aluia "nu sti sa scri an"? Baaaa, dinamovist sadea, ai facut scoala cu mihaita din berceni? Ala ti a fost profesor, bai agramatule? ***. N ai citit in viata ta nimic, dar iti dai cu parerea si corectezi alti oameni. Agramatule!

si tu ai citit doar 14 de trefla sau cartea de bucate, care e diferenta ?? :))))

mir21
mir21  •  11 Iunie 2020, 16:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  11 Iunie 2020, 11:45
Postat de vasyxxx pe 11 Iunie 2020, 10:25

Nici nu sti macar sa scri , se vede *** an care esti afundat , uitate bn ca toti rad de tine. Cu ata inchei ca nu vreau sa cobor la nivelul dumneavoastra.

Bai agramatule, tu ii spui aluia "nu sti sa scri an"? Baaaa, dinamovist sadea, ai facut scoala cu mihaita din berceni? Ala ti a fost profesor, bai agramatule? ***. N ai citit in viata ta nimic, dar iti dai cu parerea si corectezi alti oameni. Agramatule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează