FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță ironizează revolta jucătorilor de la Dinamo: „Au personalitate. Când ești pe primul loc, îți permiți să ai pretenții”

Ionuț Negoiță îi ironizează pe jucătorii lui Dinamo +6   FOTO
Ionuț Negoiță îi ironizează pe jucătorii lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 22:33

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a intervenit miercuri seara la TV și a oferit ultimele detalii despre negocierile cu spaniolii care vor să cumpere clubul. Printre altele, boss-ul de la RIN n-a ezitat să ironizeze revolta pusă la cale week-end-ul trecut de jucătorii „câinilor”.

  • CONTEXT: Sâmbătă, Dinamo avea programat un meci amical cu FC Voluntari, însă jucătorii „câinilor” au refuzat să intre pe teren!
  • Supărați pe conducere, dinamoviștii au boicotat meciul, deranjați că nu și-au primit toate salariile restante. 

Neplătiți de luni de zile, jucătorii lui Dinamo și-au revendicat drepturile salariale, însă răscoala fotbaliștilor lui Adi Mihalcea nu l-a impresionat prea tare pe Negoiță: 

N-ați văzut ce jucători avem, cu multă personalitate. E important să avem așa ceva. Când ești pe primul loc, îți permiți să emiți pretenții. Ca urmare, le dau dreptate”, a spus Negoiță, la emisiunea „Digi Sport Special”, de la Digi Sport.

Florin Prunea: „Nu poți să le dai jucătorilor 1% din salariu și tu, conducătorul, să iei toți banii”

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit zilele trecute despre situația tensionată de la club și a dat detalii despre greva jucătorilor care sunt nemulțumiți că nu și-au primit salariile.

„Jucătorii au 400% dreptate.  Nu sunt de acord cu gestul lor, dar au dreptate. Dar trebuiau să își respecte meseria și să facă antrenamente și să joace acel amical. Ce vină au cei de la FC Voluntari? Eu știu de ce au făcut acest protest. Nu poți să le dai jucătorilor 1% din salariu și tu, conducătorul echipei, să iei salariul întreg. Nu e în regulă. Asta a fost motivul exploziei”, a spus Prunea. 

Alexandru Anghel, membru DDB, oferă detalii despre planurile de viitor ale asociației care a salvat Dinamo

+2 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Ionuț Negoiță, ultimele detalii de la negocierile cu spaniolii: „Dacă nu dau banii, fanii să-și asume preluarea clubului”

VIDEO Planurile pentru Dinamo, dezvăluite din interior: DDB ajunge 17,5% din club » „Injecție” de capital de 650.000 de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  11 Iunie 2020, 11:30

Pentru a reveni pe linia de plutire al stabilității financiare trebuie de urgentă remanierea masiva a lotului și a salariilor...pe lângă salarii devenind scadente multe alte datorii

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  11 Iunie 2020, 11:27

Îmi aduc aminte cât de revoltat a fost turcu când a aflat ca negoita vrea sa devină actionar... poate s a revoltat pt alt motiv dar e clar ca negoita a asuat in salvarea lui Dinamo... el oricum a dorit un Dinamo care sai aduca bani... a crezut ca va face bani din acest club, nesocotind consecințele acelei insolvente...cu managementul pe care la impus negoita era imposibil sa aibe profit... sa nu uitam cum a fost alungat rednic și aduși jucatori gen Albin... negoita încearcă acum sa scape de responsabilitatea morala a iminentei desființării a clubului

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  11 Iunie 2020, 11:16

Din respect pentru suporteri ar fi trebuit sa joace acel amical... suporteri care le plătesc salariile.., pana una alta ei au refuzat sa muncească deși pentru aceasta nemunca vor primi bani... dacă clubul nu are bani... de unde sa le dea?... jucatorii au posibilitatea de a depune memorii pt a deveni liberi de contract... dpmdv acest lot este compromis...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează