FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Planurile pentru Dinamo, dezvăluite din interior: DDB ajunge 17,5% din club » „Injecție” de capital de 650.000 de euro

Articol de , - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 17:34

Programul DDB a ajuns la 7.000 de „socios”, însă suporterii n-au liniște până când nu-și revăd echipa în top. Alex Anghel, membru în board, e recunoscut nu doar pentru implicarea în program, ci și pentru pasiunea de a colecționa tricouri. Are 440 doar ale favoriților, cam tot ce înseamnă Dinamo în ultimii 30 de ani.

Dinamo trăiește de luni bune exclusiv datorită suporterilor. Respiră și reușește să plutească în Liga 1 împinsă serios din spate de programul DDB. Fanii din Peluza "Cătălin Hîldan" au reușit să adune peste 500.000 de euro, mai au puși deoparte încă 150.000 și vor ajunge ca la finalul lunii iulie să dețină 17,5% din acțiunile clubului pe care-l susțin acum nu doar ca fani, din peluză. 

Aproape 7.000 de „socios” la Dinamo 

Alex Anghel e membru în boardul DDB și vorbește cu pasiune despre cât de departe a ajuns proiectul socios al "câinilor": „Fanii s-au mobilizat tare. Avem peste 6.800 de oameni înscriși. Toți se luptă zi de zi pentru Dinamo. Se strâng mulți bani, incluzând aici și restul proiectelor: licitații și meciuri virtuale. Avem sold-out pentru meciul cu Chindia de acasă. Deși partida se joacă cu porțile închise. E o emulație frumoasă în jurul echipei. Noi sperăm ca împreună cu noul proprietar să salvăm clubul. Nu se știe cine va fi acesta, poate chiar noi, pentru că asta ne dorim. Bineînțeles depindem de cei care accesează programul. De asta fac un apel către toți dinamoviștii să se înscrie în DDB. Și să ne ajute așa cum pot". 

Acționari cu 17,5% 

Cei aproape 7.000 de oameni înscriși în program au adus clubului 500.000 de euro. Mai pregătesc o "injecție" de 150.000 de euro, care-i va transforma în acționari cu 17,5% din acțiunile clubului. Totuși, Alex spune că suporterii încă așteaptă un investitor serios, care să readucă echipa în top.

„După cum știți, noi ne-am mobilizat. Am strâns banii necesari pentru obținerea licenței. Am plătit salariile pentru două luni. Facem tot ce putem pentru ca Dinamo să trăiască și să ajungă iar în top. Cei aproape 7.000 de membri înseamnă peste 500.000 de euro. Adică 10,06% din acțiunile clubului. Urmând ca la finalul lui iulie să mai obținem încă 7,5% dacă nu ne va fi restituit împrumutul. Mai avem 150.000 de euro strânși pentru a achita datoriile curente ale clubului". 

Pregătesc tricoul DDB 

Tricoul din sezonul următor al lui Dinamo va purta amprenta programului DDB, așa că orice membru cotizant își va găsi numele pe echipamentul purtat de jucătorii lui Adrian Mihalcea. Cei care au investit serios vor avea numele cu litere îngroșate, evidențiate: „Ne-am gândit la un program pentru firmele mici. Adică pentru cele care donează 5.000, 10.000 sau 20.000 de euro, să fie trecute pe tricou, cu numele. Pe acel tricou vor fi inscripționați toți cei care au fost socios. Cei din elite vor fi îngroșați. Apreciem absolut toți suporterii care au făcut ceva”, a mai zis Alex. 

„Noi ne-am dorit ca Dinamo să aibă un investitor serios. Să vină și să bage 10 milioane de euro, iar anul viitor să ne putem bate la unul din locurile fruntașe. Poate chiar la titlu”

„Au fost numai vorbe în vânt sau fum. Îmi pare rău că Dinamo a ajuns în postura asta. Din păcate, Dinamo a ajuns într-o situație în care singura speranță am rămas noi, suporterii" 
- Alex Anghel, membru DDB 

Colecționar de top

Alex nu e un simplu suporter dinamovist. Este cel care singur poate deschide un muzeu al echipei. Deține peste 400 de tricouri ale favoriților, de la Adrian Mihalcea și Cătălin Hîldan până la Mircea Lucescu și Cornel Dinu. Are echipamentul purtat de cele două legende la naționala României. Adevărate piese de muzeu, de o valoare foarte mare: „Am tricoul purtat de Adi Mihalcea la victoria cu Steaua 3-2, prima după 9 ani. Atunci, imediat după gol, a aruncat tricoul în tribune. Iar fanul care l-a prins a fugit cu el. Și jandarmii au fost nevoiți să-l caute, pentru că Mihalcea nu avea unul de rezervă. Nu era ca acum”. 

1.700 de tricourinumără colecția lui Alex, dintre care 440 sunt doar ale lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Mircea Rednic transferă și un dinamovist, după afacerea cu FCSB

Acum, la Dinamo, suporterii fac și prețurile! Fanii s-au opus plecărilor a 4 jucători

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  11 Iunie 2020, 00:06
Postat de mario_rdfe pe 10 Iunie 2020, 21:43

Salariile la Dinamo sunt undeva la 80 mii pe luna...maxim !!! Licenta a costat o suta si ceva de mii...DDB zice ca a bagat 500 mii ...cu banii astia trebuia sa ai salariile la zi pana in 15 martie. Restul e cancan

Cum sa fie numai 80,000 fondul de salarii cand numai Fabbrini are 16 mii, Mrjlzak 12 sau 14, cei 2 portari au cate 9000 fiecare. Pai numai astia 4 si s-au dus aproape 50 000 ! Doar daca restul au cate o mie sau doua de caciula sa te incadrezi in bugetul de 80 000. Plus ca avem de platit si antrenorul si cei 2-3 secunzi, echipa medicala, directorii sportivi, administratia, centrul de copii si juniori, soferii, magazionerii, bucatarii, maseorii samd.

nojoke
nojoke  •  11 Iunie 2020, 00:00
Postat de mario_rdfe pe 10 Iunie 2020, 19:36

Asta chiar e afacere smechera, vreau si eu niste actiuni la Dinamo !imi trece prin cap sa infiintez grupul de socios mario dinamovistul..si o sa va rog pe toti dinamovistii din tara si nu numai, sa donati intr un cont deschis de mine..ptr a ajuta clubul ! Donati 200 mii pe luna...cu 150 mii imi cumpar ceva actiuni, cu restul plec in maldive, vacanta ! Apoi trag tare pe voi sa mai donati ceva , pana vine in nou actionar, imi da banii inapoi...si uite asa ma mai aleg cu vreo sase sute de mii.

N-AI CUI SA EXPLICI MAI CONTARANE..EI SUNT SOCIO-ACTIONARI..O NOUA INVENTIE ..RUMUNEASCA.. PT FURAT NU PT ALTCEVA..

iung811
iung811  •  10 Iunie 2020, 23:52

Cat *** si plictiseala avea asta in el mai devreme la digi!!! Vorbea numai in varful limbii si era deranjat de toate intrebarile. Va ia la misto, va ia si banii si nu va vinde nimic. Cotizati mai departe, sa manance si gura lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează