LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. UPDATE Deznodământ la Săftica, după REVOLTA care a anulat amicalul cu Voluntari. Șefii au cedat în fața jucătorilor

Dinamo se află într-o situație delicată
Dinamo se află într-o situație delicată

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2020 17:30

Dinamo avea astăzi programat un meci amical cu FC Voluntari, de la ora 18:00, însă jucătorii „câinilor” au refuzat să intre pe teren, iar testul a fost anulat în cele din urmă. După o ședință de peste 3 ore în baza de la Săftica, jucătorii au fost calmați în cele din urmă de șefi cu noi promisiuni. 

UPDATE 20:05: Deznodământul iureșului de la Săftica: conducerea le-a promis din nou jucătorilor că-și vor încasa banii. Astfel, fotbaliștii lui Adi Mihalcea au mai fost calmați, ei anunțând că vor fi prezenți luni dimineață la antrenament. Marți, Dinamo ar trebui să dispute un amical cu Astra.

UPDATE 20:00: Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a oferit o primă reacție după revolta pusă la cale azi de jucătorii lui Dinamo

UPDATE 18:30: Florin Cernat, directorul sportiv al ilfovenilor, e deranjat de gestul dinamoviștilor. „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, nici ca jucător. Odată ce am stabilit, era corect să și jucăm”

UPDATE 18:10: Amicalul a fost anulat, dar ședința începută la 16:30 continuă. Problema e legată, evident de bani. S-ar fi deplasat acolo și reprezentanții din programul socios „DDB”. Sursele GSP.ro susțin că acolo s-ar afla inclusiv Andrei Gerea, fostul ministru al Energiei și al Economiei, care e membru în proiectul socios.

UPDATE, ora 17:50! E sigur! Amicalul „câinilor” de azi nu se mai dispută, din cauza protestului inopinat pe care fotbaliștii l-au pus la cale. Aceștia sunt nemulțumiți de restanțele salariale interminabile cu care se confruntă. 

UPDATE ora 17:30: Șanse infime ca meciul să se mai dispute azi. Negocierile dintre jucători și conducere continuă. Se discută în continuare la Săftica între jucători și șefi, cele două părți nu reușesc să ajungă la un consens. Vom reveni cu noutăți din „cazanul încins” de la Dinamo!

Deznodamant la Saftica, după revolta care a anulat amicalul cu Voluntari. Cum au fost calmați jucătorii lui Mihalcea

Conducerea le-a promis din nou jucătorilor că-și vor încasa banii. Astfel, fotbaliștii lui Adi MIhalcea au mai fost calmați, ei anunțând că vor fi prezenți luni dimineață la antrenament. Marți, Dinamo ar trebui să dispute un amical cu Astra.

***

Dinamoviștii nu vor să joace în această seară cu ilfovenii, amenințând cu greva. Alb-roșiii nu mai vor să intre pe teren, din cauza faptului că nu și-au primit toate salariile restante. 

Ieri a expirat termenul pentru plata salariilor către jucători, care ar fi trebuit achitate dintr-o garanție de 500.000 de euro, bani pe care urmau să-i ofere investitorii reprezentați de Juan Jose Melero Martin. În cele din urmă, suma nu a mai fost virată în conturile clubului.

Din informațiile GSP.RO, jucătorii negociază în aceste momente cu oficialii clubului în baza de la Săftica. Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a fost chemat de urgență pentru a rezolva problema!

Citește și alte știri despre Dinamo:Veste uluitoare pentru Clanul Duduianu. “Regele Pian” nu a murit
Libertatea
Comentarii (216)
trink  •  07 Iunie 2020, 00:38

vreau si eu sa ma inscriu unde sa ..................

trink  •  07 Iunie 2020, 00:37

Paru' stie adevaru', oricat ar vrea sa creasca Paduchele-i paduche, tot lindine-o sa nasca Paduchele cu casca! Seara sa se uite toti paduchii la stele.

trink  •  07 Iunie 2020, 00:31

vorba frizerului!

Vezi toate comentariile (216 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1