FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo au boicotat amicalul cu Voluntari! Florin Prunea iese la atac: „Foarte bine au făcut!”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 20:07

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a oferit o primă reacție după revolta pusă la cale azi de jucătorii lui Adrian Mihalcea, care au refuzat să dispute meciul amical cu FC Voluntari - DETALII

  • CONTEXT: Dinamo avea astăzi programat un meci amical cu FC Voluntari, de la ora 18:00, însă jucătorii „câinilor” au refuzat să intre pe teren!
  • Supărați pe conducere, dinamoviștii au boicotat meciul, deranjați că nu și-au primit toate salariile restante. 

Florin Prunea, care și-a anunțat deja plecarea de la Dinamo la finalul contractului, se coalizează cu jucătorii și îl atacă din nou pe secretarul general Bogdan Bălănescu: „Tu trimiți jucătorii în șomaj tehnic, dar îți iei salariul întreg?”. 

  • În această primăvară, personalul administrativ de la Dinamo, la fel jucătorii, au fost trimiși în șomaj tehnic, cu excepția directorului general Bălănescu și a contabililor, care au lucrat la dosarul pentru obținerea licenței. Bălănescu are dreptul de semnătură și, trimis în șomaj, n-ar mai fi putut semna nimic în numele clubului.

„Ştiam că trebuie să vină şi momentul ăsta, pentru că asta e, jucătorii au dreptate! Păi cum să n-aibă dreptate, păi dacă îi minţi continuu? Tu trimiţi jucătorii în şomaj tehnic şi tu îţi iei salariul întreg? Păi unde e posibil așa ceva? Eu îi înţeleg pe jucători şi sunt de acord cu decizia lor!

Foarte bine au făcut! O să-i apropie chestia asta! Jucătorii au dreptate 400%! Când directorul general al clubului câştigă 3.500 de euro sau 4.000 şi ei iau salariul de 300 de euro? Cum, unde s-a mai întâmplat în lumea asta aşa ceva?!? Să se pregătească la fel de bine (n.r. jucătorii), să se antreneze, chiar dacă nu s-au prezentat la joc, să se antreneze şi să se adune, să facă puncte. Dar eu zic că decizia de azi a lor o să-i apropie foarte mult”, a spus Florin Prunea, potrivit Antena Sport.

VIDEO. „Câinii” au refuzat să intre pe teren! Amicalul cu FC Voluntari, anulat

Citește și alte știri despre Dinamo: 

UPDATE Revoltă la Dinamo! Amicalul cu FC Voluntari, anulat! „Câinii” au refuzat să intre pe teren: toate detaliile de la Săftica

Harlem Gnohere e dorit la Dinamo! „Bizonul” a făcut deja primul pas spre club

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
valentiino
valentiino  •  07 Iunie 2020, 05:55

cum....adica?? nu e Mircea Rednic de vina ptr dezastlul care l-a lasat??? nu tu spuneai cand ai venit la Dinamo ca el cu fata lui a capusat Dinamo si a lasat dezastru ??? mai prunea esti penibil...te-ai trezit si tu la realitate ???

creeperno
creeperno  •  06 Iunie 2020, 22:53

Prunica tu ce treaba mai ai cu dinamo?

faraprostiincazarma
faraprostiincazarma  •  06 Iunie 2020, 22:06
Postat de babuilie pe 06 Iunie 2020, 21:44

e gata. rinamu faliment

gal gal gal pe soseaua gatului

Vezi toate comentariile (9)
Comentează