FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

DINAMO. Anunțul uriaș al „câinilor”: „50.000 de suporteri în Cupă cu FCSB”

Indiferent de vremuri, fanii din PCH încearcă să rămână aproape de Dinamo +25   FOTO
Indiferent de vremuri, fanii din PCH încearcă să rămână aproape de Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 07:00

Dinamo și FCSB se vor întâlni în semifinalele Cupei României, însă cele două derby-uri se vor disputa fără spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus din România.

  • Sepsi - Poli Iași și Dinamo - FCSB sunt meciurile care vor decide finalistele Cupei României din sezonul 2019-2020;
  • Semifinalele vor avea loc în dublă manșă. Turul va fi pe 24 iunie, pe terenul primei echipe extrase, iar returul pe 8 iulie. Finala e stabilită pe 22 iulie. Câștigătoarea Cupei va merge în Europa League și va intra în primul tur preliminar - detalii, AICI.

Totuși, „câinii” din proiectul socios „Doar Dinamo București” susțin că vor găsi metode pentru a crea ambianța specifică unui Derby de România. Aceștia vor scoate la vânzare bilete virtuale pentru derby-ul cu FCSB, la fel cum au făcut-o și pentru disputa cu Chindia Târgoviște de sâmbătă

„Scoatem la vânzare bilete și pentru meciul cu FCSB din Cupă. Dacă se va juca fără spectatori, scoatem la vânzare peste 50.000 de bilete. Noi facem tot posibilul pentru a nu se pierde nimic din ce înseamnă patrimoniul clubului Dinamo”, a declarat Robert Thomas, reprezentant al proiectului „Doar Dinamo București”, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„Peluza se va auzi pe tot stadionul”

În plus, pe modelul Bundesliga, cântecele de galerie ale fanilor vor putea fi auzite la stația de amplificare a stadionului. 

„Vom avea fondul sonor asigurat, se va auzi peluza pe tot stadionul. Vor fi cântece frumoase, care se pot auzi la televizor, de la meciul cu Chindia se va auzi asta. Sper ca jucătorii să meargă, la finalul partidei, către peluza goală și să o aplaude. Toții dinamoviștii din diaspora vor fi la meci. Au fost făcute bannere și trimise, vor fi acolo, în peluză”, a adăugat Robert Thomas.

FOTO. Imagini de la ultimele două meciuri dintre Dinamo și FCSB din Cupa României

+21 FOTO

VIDEO. Alxandru Anghel, membru DDB, oferă detalii despre planurile de viitor ale asociației care a salvat Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Helmuth Duckadam, verdict după ce a văzut că FCSB și Dinamo se întâlnesc în Cupă: „Să recunoaștem, nu suntem la nivelul lor”

DINAMO. Ion Crăciunescu, răbufnire la adresa lui Ionuț Negoiță: „Pleacă, frate! De ce mai stai?” » Soluția găsită pentru salvarea clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
valentindragobete
valentindragobete  •  12 Iunie 2020, 11:13
Postat de mariuss72 pe 11 Iunie 2020, 10:31

Alt prostalau cu mintea pe craci...bai bostanule, pai in anii 80 un astfel de meci era un eveniment national la care se imbulzea lumea, nu poti compara situatia de acum cu noaptea din anii 80.

Stai jos ca esti prost si nu înțelegi nimic ! Problema este ca sunt 10 sau 50000 sau un bulion de " spectatori " tot aia este ca tot nu poate sa vina nimeni ! Dar daca prostu-i prost si nu înțelege ca tot " spectacolul " se referă numai la pomana, in speranta supraviețuirii " pan' la toamnă " vorba cântecului

valentindragobete
valentindragobete  •  12 Iunie 2020, 11:05
Postat de jackryan pe 11 Iunie 2020, 11:13

Prost mai esti bah ..la acel cuplaj nu erau 100 000 de dinamovisti ...erau multi si neutri ...

Ce nu înțeleg tălâmbii este ca puteau sa "vândă " si 200000 de bilete " virtuale " daca era s-o facă de-o pomană pentru finantarea lu' negoita ! Pai sigur ca-n '85 nu erau 100000 de dinamoviști pentru ca majoritatea erau de la Steaua

kluing2001
kluing2001  •  11 Iunie 2020, 16:31

echipa virtuala, galerie virtuala....este in pericol recordul de spectatori de pe arena narionala.......nu am nici o vesta de care pomenea unul pe aici....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează