FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul caz de COVID-19 la Dinamo » EXCLUSIV UPDATE Confuzie la Săftica! DSP a interzis antrenamentul „câinilor”: „Nu am înțeles nimic, ni s-a spus doar să așteptăm”

Dinamo ar fi trebuit să joace sâmbătă împotriva Chindiei. Meciul este în pericol acum!
Dinamo ar fi trebuit să joace sâmbătă împotriva Chindiei. Meciul este în pericol acum!

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 12:27

Jucătorii lui Dinamo sunt panicați, după ce astăzi a fost anunțat primul caz de coronavirus la formația din „Ștefan cel Mare”. Se observă acest detaliu din primele dialoguri, chiar dacă spun că-și păstrează cumpătul. 

UPDATE, ORA 18:20

Jucătorii dinamoviști au avut o scurtă șediță cu staff-ul tehnic. Incertitudinea domnește la baza de la Săftica. La finalul ședinței în care li s-a transmis că se vor face niște teste suplimentare și să rămână calmi, au fost invitați să iasă pe teren, la un mic antrenament. Cei de la DSP au interzis categoric acest lucru. Le-au spus să stea și să aștepte. 

Jucătorii erau contrariați: „Nu am înțeles nimic. A trebuit să ne întoarcem în camere, ne plimbăm prin bază. Mai mult ca sigur vom petrece noaptea aici. Ni s-a spus să așteptăm... În cel mai scurt timp posibil vom mai face un nou test Covid-19”.

UPDATE, ORA 13:40

LPF a anunțat că meciurile lui Dinamo vor fi suspendate până la finalizarea anchetei epidemiologice!

„Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București

Comunicat LPF

Știrea inițială

Dimineață, fotbaliștii au sosit la ora 9:30 la Săftica pentru ședința de pregătire, și au fost uluiți de vestea adusă de staff-ul tehnic. Urma ca la 10:30 să fie antrenamentul, care, momentan, a fost anulat. 

„E greu de spus dacă am intrat sau nu în contact cu el”

„Ni s-a transmis că există un caz de coronavirus la Dinamo, ni s-a indicat persoana respectivă. Noi, sincer vă spunem, că am respectat protocolul de antrenamente, dar e greu de spus acum, sută la sută, dacă am intrat sau nu în contact cu el. Că am tot vorbit între noi. 

Știam că ne aduce echipamentul, că-l ia. Acum, că o fi existat și altceva... La ora 17:00, avem întâlnire din nou la Săftica și ni se va spune atunci care este programul. Probabil, va trebui să rămânem în cantonament o perioadă îndelungată, vom face și alte teste. Credem că există acest pericol, de a rămâne la Săftica o perioadă mai lungă. Nu credem că vom juca etapa de sâmbătă cu Chindia! E vorba doar de feeling, nu de ceva concret. Dar probabil nu se va risca. 

În acest moment, e mai multă confuzie decât frică vizavi de faptul că am fi putut fi infectați. Stai și te păzești atâtea luni și te lovește ceva din senin!”, sunt declarații, sub protecția anonimatului, ale mai multor jucători, pentru Gazeta Sporturilor.

Partida Dinamo - Chindia, din etapa #3 a play-out-ului, era programată inițial sâmbătă, 13 iunie, de la ora 20:00.

Citește mai multe știri de actualitate:

Președintele Chindiei Târgoviște: „100% se amână meciul în acest caz”

LPF ia în calcul amânarea partidei Dinamo - Chindia: „Ne gândim la varianta asta” » 3 scenarii posibile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
creeperno
creeperno  •  11 Iunie 2020, 23:02

Trecem si de problema asta nu-i problema

thirteen
thirteen  •  11 Iunie 2020, 15:00

Nasol pentru Dinamo,probabil e echipa care trebuie sa dispute cele mai multe meciuri din Liga 1 restul play out si semifinale cupa.Mare lucru daca o scot la capat.

n_au
n_au  •  11 Iunie 2020, 14:32
Postat de Ionita Mihai pe 11 Iunie 2020, 13:50

In fiecare zi te trezesti asa ***?

E Randum, gigistul, *** siteului. Ignora-l!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează