FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo putea avea un președinte-surpriză: "Am discutat cu domnul Negoiță" » Când s-au purtat discuțiile

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 13:23

Marius Stan (59 de ani) susține că putea ajunge la Dinamo în funcția de președinte înainte ca Adrian Mutu să fie numit director general.

Fostul președinte al Oțelului Galați spune că a negociat cu Ionuț Negoiță, însă cele două părți n-au ajuns la un acord.

"Am avut o discuție cu domnul Negoiță. când s-a pus problema de a colabora, și am avut o discuție privată legată de problemele de arbitraj. Ne-am întâlnit înainte de a veni Mutu, dar nu ne-am înțeles din varii motive", a spus Marius Stan la TV Digi Sport.

Marius Stan a mai fost la un pas să ajungă în Ștefan cel Mare și în 2011, când era dorit de Cristi Borcea, însă cel care atunci era președinte la Oțelul a rămas la Galați, echipă cu care a câștigat titlul și Supercupa României.

În prezent Marius Stan e președintele Concordiei Chiajna, formație care ocupă locul 7 în play-out, cu 16 puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
pantokrator
pantokrator  •  21 Aprilie 2017, 18:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

argus
argus  •  21 Aprilie 2017, 17:04

"Marius Stan (59 de ani) susține că putea ajunge la Dinamo în funcția de președinte înainte ca Adrian Mutu să fie numit director general" ? Facea "fericit" si pe Dinamo, ca pe Otelul, echipa a carui manager a fost, a reusit s-o faca praf (pardon! s-o dea pe mana raposatului...). Cat de serios, de bum manager, s-a vazut cand a fost primar, un mandat si "gata"! S-au convins galatenii de ce-i (nu-i) in stare! Problema insa, poate deveni serioasa, daca nu este vorba doar de un zvon, o gluma proasta, cum ca ar fi unul din candidatii "cu sanse" pentru sefia FRF! Nu un Hagi sau Popescu (care din pacate, a platit pt. increderea avuta in fratii Becali) nu Ilie Dumitrescu, Panduru sau, dece nu, Sapunaru, Sabau si multi altii! Ma intreb "cine face jocurile"? Cine "l-ar vrea" pe MS "acolo, sus" si mai ales, "cu ce foloase" (ca de bune intentii, nu poate fi vorba!)?

bamse1901
bamse1901  •  21 Aprilie 2017, 16:49
Postat de iosif_vs pe 21 Aprilie 2017, 16:12

Gelu Eftimie era cel mai bun presedinte pentru acest club de militieni si securisti, nici acum nu inteleg de ce au renuntat la el

Și la fecesebe nicu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează