FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-1

Verdictul lui Florin Prunea după Dinamo - Rapid: „Am fost dezamăgit”

Florin Prunea +10   FOTO
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 17:37 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 18:07

Florin Prunea (53 de ani), fost jucător și oficial la Dinamo, a comentat derby-ul de sâmbătă seară din „Ștefan cel Mare”, încheiat 1-1, acesta fiind surprins neplăcut de prestația giuleștenilor.

„Am fost dezamăgit de Rapid, nu de Dinamo. 

Ușor, ușor, lucrurile se vor așeza la Dinamo, vedeți că au făcut transferuri, trebuie puțin timp să se acomodeze jucătorii. 

Urmează meciul cu Sepsi pentru Dinamo, iar echipa care o să câștige o să aibă o gură mare de oxigen. Cealaltă se afundă și mai rău”, a declarat Florin Prunea la DigiSport Matinal.

Dinamo - Rapid, ultimul meci cu fani în tribune

Derby-ul bucureștean a fost ultima partidă din Liga 1 la care accesul fanilor a fost permis, înaintea aplicării noilor măsuri. Ele intră în vigoare luni, dar ziua de duminică este dedicată derby-urilor din Europa. Televiziunile care dețin drepturile pentru Liga 1 au decis să nu programeze nicio partidă internă. 

Dinamo - Rapid a atras fanii la stadion. Aproximativ 3.000 de fani erau prezenți la startul partidei. Un număr bun, dacă ținem cont că cele două galerii au refuzat să se prezinte organizat, în semn de protest față de restricții.

+6 FOTO

Florin Prunea, reacție vehementă

„Cea mai mare tâmpenie a fost să se închidă stadioanele. Totuși, vorbim de spațiu deschis. În supermarket te lasă, e incredibil. E trist fără spectatori, ați văzut și dumneavoastră cum a fost meciul aseară. Și eu m-am vaccinat și am sfătuit pe toată lumea să o facă. Dacă îți faci test și ești și vaccinat, de ce să nu te lase la meci? Măcar 50 la sută, 30 la sută”, a precizat fostul portar.

Când ar putea reveni spectatorii pe stadioanele din România

Spectatorii ar putea reveni pe stadioane, cel mai devreme, la finalul lunii noiembrie, când este programată etapa cu numărul 17 din Liga 1. Asta se va întâmpla dacă situația sanitară se va îmbunătăți. 

Runda programează două derby-uri tari: CS Universitatea Craiova - FCSB și Dinamo - FCU Craiova.

Rednic se transformă radical de la o zi la alta » Anunțuri contradictorii
DINAMO
Rednic se transformă radical de la o zi la alta » Anunțuri contradictorii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează