FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Galeria Rapidului, asmuțită împotriva lui Niculae și Iosif: „Înjurați-i, dacă nu conducem!”

FOTO: Imago-Images +36   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de , , - Publicat marti, 01 martie 2022 08:45 / Actualizat marti, 01 martie 2022 08:59

Galeria lui Rapid a fost instruită să-i atace pe Daniel Niculae și pe Mihai Iosif spre finalul meciului cu Dinamo, încheiat 1-1, dacă echipa avea să nu conducă pe tabelă.

Rapid nu a câștigat în nouă meciuri la rând și se pregătește să schimbe antrenorul. Suporterii au scandat după derby-ul cu Dinamo și împotriva președintelui Daniel Niculae, căruia i-au cerut să plece. Comportamentul galeriei a fost unul premeditat.

A venit nota de plată! Rapid, pedepsită dur după incidentele din partida cu Dinamo
RAPID
A venit nota de plată! Rapid, pedepsită dur după incidentele din partida cu Dinamo

Sursele Gazetei povestesc că Gigi Corsicanu', „patronul” galeriei Rapidului, îi instruise pe fani încă dinaintea meciului: „Dacă e egal sau pierdem, în minutul 90 începeți să scandați demisia!”.

Mihai Iosif chiar va pleca de la Rapid

Dinamo a condus cu 1-0, dar giuleștenii au egalat repede, au dominat apoi, dar nu au reușit să mai înscrie. Așa că suporterii s-au manifestat conform "programului": au cerut demiterea antrenorului Iosif și pe a președintelui Niculae.

Măcar Iosif va pleca, e aproape sigur, după următoarele două meciuri. Fără victorie în nouă partide la rând, "Miță" nu mai beneficiază de susținerea galeriei, una din care face parte și el. Forma recentă a Rapidului a fost una dezastruoasă și a anulat visul calificării în play-off.

Înlocuitorul ar putea să fie Mutu sau Zicu, antrenori pe care acționarul Angelescu îi are pe listă.

Marius Șumudică i-a aprins pe fanii Rapidului

Protestul suporterilor a apărut și în contextul în care Șumudică i-a agitat. Fost campion cu Rapid și fost antrenor al vișiniilor, Șumi a insistat înaintea jocului cu Dinamo că el ar merita să fie primul ofertat pentru postul de antrenor: "Să îl ofertezi pe Mutu e ca și cum ai fi la Steaua și în loc să-l suni pe Lăcătuș l-ai suna pe Șumudică!".

Iosif nu a reacționat, dar a reacționat Nicolae Grigore, antrenorul dinaintea lui, care a simțit că Șumi se comportase la fel în vremea în care era el în funcție: "E necolegial, dar îi e tipic lui Șumudică. El a pus o presiune imensă în săptămâna dinaintea meciului cu Dinamo și e ceva cu care eu sunt obișnuit, fiindcă am pățit la fel!". 

La Rapid, dacă e bine e cel mai bine din lume. Dacă e rău, ajungi exact la opusul binelui. Așa a fost mereu, așa reacționează suporterii. Cred că decizia în cazul lui Iosif e luată deja
- Daniel Pancu, antrenor

Nu știm nici noi care e problema, care este explicația pentru forma slabă, că dacă am ști am rezolva-o. Rapidul nu a avut un stadion propriu, nu a avut o bază de pregătire, sunt detalii pe care multă lume nu le are în vedere atunci când analizează rezultatele
- Daniel Niculae, președintele Rapidului

S-au certat după promovare

Galeria e și împotriva lui Daniel Niculae de astă-vară, de când Rapid a promovat. Suporterii i-au reproșat atunci că nu a dus echipa la șantierul noului stadion Giulești pentru a sărbători. Niculae e fost fotbalist al vișiniilor și a crescut în Grant ca junior. El a devenit președinte al clubului spre finalul anului trecut. 

Gigi Corsicanu', liderul galeriei, i-a reproșat relațiile proaste pe care le are cu Daniel Pancu și cu Marius Șumudică, alte glorii ale clubului. "Niculae ne dezbină familia, doar el e vinovat! I-am spus de o sută de ori să se împace cu Pancu și cu Șumudică, să nu dezbine suporterii!", a spus Corsicanu' la DigiSport. 

Relația lui Niculae cu Pancu s-a răcit când primul a ales să plece de la Rapid, în semn de protest față de conducerea de atunci, iar Pancu nu l-a urmat. Niculae avea să revină ca președinte, iar Pancu a fost demis din funcția de antrenor. 

Echipele probabile la FCU Craiova - Rapid: 

FCU CRAIOVA: 31. R. Popa - 2. Negru, 4. Kovacici, 13. Diallo, 5. Huyghebaert - 24. Baeten, 77. Asamoah, 8. Dr. Albu, 30. Van Durmen - 9. Cl. Bălan, 33. Compagno
REZERVE: 1. Mogoșanu, 3. Paramatti, 10. Bauza, 15. Blidar, 16. Vl. Pop, 23. Bușu, 27. Ondaan, 51. Sidibe, 88. Marquet

RAPID: 31. H. Moldovan - 22. Săpunaru, 30. Dandea, 27. Dr. Grigore - 77. Belu, 14. Kait, 23. Al. Albu, 10. R. Ilie, 13. Goge - 71. Vojtus, 29. Stahl 
REZERVE: 90. Drăghia, 7. Sefer, 8. Carnat, 9. Ad. Bălan, 17. Pănoiu, 18. Alami, 21. Acuna, 57. Marzouk, 80. Al. Ioniță

VIDEO Marius Șumudică a fost prezent la Rapid - Dinamo

Citește și alte știri despre Rapid:

L-a încântat pe Mihai Stoica în Rapid - Dinamo: „A progresat enorm, un mare câștig pentru fotbalul românesc!”

EXCLUSIV Ultimatum pentru Mihai Iosif » Ce trebuie să facă pentru a continua la Rapid + 3 nume pe lista scurtă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
ucluj2011
ucluj2011  •  01 Martie 2022, 14:55

Numele de șopârlică și l-ar merita GSp.-ul , că întradevăr bagă numai șopârle de genul ăsta... bagă bățul printre gard. Minciuni. Fake News.

trink
trink  •  01 Martie 2022, 14:05
Postat de trink pe 01 Martie 2022, 14:04

SO ! galeria rapidului are patron?!

ce salarii ofera don patron?! intreb pentru un prieten!

trink
trink  •  01 Martie 2022, 14:04

SO ! galeria rapidului are patron?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează