FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo răspunde după scrisoarea lui Marcel Popescu: "Vremea e bună pentru Cupă, nu și pentru campionat sau cum?" :)

Bogdan Bălănescu
Bogdan Bălănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 20:28

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a răspuns categoric după scrisoarea lui Marcel Popescu prin care cere ca partida dintre Universitatea și Dinamo să se joace duminică. Motivul invocat e simplu: LPF a amânat etapa din cauza vremii, însă oltenii vor ca meciul de Cupă să se joace la acea dată.

"De ce ar trebui să jucăm duminică? Vreau să vă spun un secret: aseară am avut o discuție cu deținătorii drepturilor TV, vizavi de programarea primei etape din play-out. Ei au decis să se amâne atât meciurile din play-off și play-out.

Noi nu am putut să ne antrenăm până azi. Vremea nu ne-a permis asta. Și Craiova a trimis această solicitare la LPF, ca și noi. Eu nu înțeleg intervenția domnului de la Craiova, Marcel Popescu.

Dimineață a trimis o adresă la LPF, prin care susținea că nu se pot disputa meciuri. Deci în Cupa României se poate juca, dar în campionat nu sau cum? Vremea e bună doar pentru anumite competiții? Luni, și noi, și CS U Craiova am solicitat să se amâne meciul de Cupă.

În condițiile actuale, Dinamo nu poate juca duminică, după doar o zi de antrenament. Craiova spune că aceste condiții nu sunt bune pentru campionat, dar sunt OK pentru Cupa României?

Decizia este luată, nu putem juca duminică, FRF trebuie să ne întrebe și pe noi atunci când se ia o decizie. N-ați vrea un meci CS U Craiova - Dinamo cu două echipe bine pregătite?", a zis Bogdan Bălănescu pentru TV Digi Sport.

Citește și: Oltenii au idei trăznite :) Cer rejucarea meciului cu Dinamo la o dată la care LPF a amânat etapa!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
854605894625108
Silviu Apostol  •  01 Martie 2018, 12:13

Acum , daca *** si-au schimbat antrenorul , Dinamu trebuie sa-si amane meciurile pana la toamna ! Si nici atunci nu e sigur ca pot juca ! Pentru ca ei sunt "Decat Dinamu" !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1985963545012893
Teodor Radu  •  01 Martie 2018, 11:47

La ruși se joacă pe temperaturi mult mai scăzute şi nu se mai vaită nimeni! !!

ray51
ray51  •  01 Martie 2018, 09:57

Luati aspirina tamponata si ... pe teren! Ce atata vaicareala. Din 18.04 (daca stiti sa votati) incolo veti veni cu idei si propuneri concrete privind organizarea si imbunatatirea competitiei. Pana atunci jucati 'alba-neagra' cu alesii vostri iubiti.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează