FOTBAL  »  Superliga  »  SCRISOARE

Oltenii au idei trăznite :) Cer rejucarea meciului cu Dinamo la o dată la care LPF a amânat etapa!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 19:44

Comitetul Executiv al FRF a decis azi amânarea partidei care trebuia să se joace joi, dintre U Craiova și Dinamo, în sferturile de finală ale Cupei României. Meciul se va disputa cel mai probabil pe 13 martie, dată care nu este agreată de oficialii oltenilor, care își doresc mutarea partidei duminică, 4 martie, după ce prima etapă de play-off a fost amânată.

Iată scrisoarea deschisă postată pe site-ul celor de la Universitatea Craiova:

"Domnule președinte Răzvan Burleanu, Fotbalul trăiește prin suporteri, ne transmite Federația Română de Fotbal printr-unul dintre motto-urile ei, cu care noi, la Universitatea Craiova, suntem perfect de acord.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem ca reprogramarea derby-ului cu Dinamo să se facă pentru o dată la care cât mai mulți suporteri să ajungă la stadion.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem să jucăm meciul cap de afiș al « sferturilor » într-o zi tradițională de fotbal.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem să jucăm derby-ul în condiții ireproșabile atât în ceea ce privește confortul jucătorilor cât și pe cel al spectatorilor.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, va rugam chiar în numele lor, al suporterilor, să reprogramați meciul cu Dinamo pentru duminică, 4 martie.

Pentru că duminică este o zi de fotbal, nu de lucru, pentru că duminică nu va mai fi cod portocaliu și vremea va fi acceptabilă pentru a face și a asista la sport, dar mai ales pentru că atât gazonul cât și tribunele stadionului Ion Oblemenco se prezintă în condiții excelente pentru găzduirea unui eveniment sportiv de înaltă ținută.

Cu stimă, Marcel Popescu".

CS U Craiova ar fi trebuit să joace în prima etapă din play-off pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, în acest weekend. Etapa a fost amânată de LPF din cauza condițiilor meteorologice neprielnice.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
granjan
granjan  •  01 Martie 2018, 09:02

Doar la nivel informativ, la ora disputării meciului (20,30), în Craiova erau -12 grade. La ora 23 nu erau decât -13.

doritor
doritor  •  01 Martie 2018, 08:42

La 8 grade minus cate ar fi fost la ora de desfasurarea meciului nu e cod portocaliu. De ce s-a amanat din FRF si nu s-a asteptat decizia arbitrului la fata locului? S-a smiorcait Dinamo la FRF sa-i creasca speranta la victorie? Am vazut la DIGI o ”baba dinamovista „ vaicarindu-se ca nu s-au putut antrena, ba mai mult ca au fost spionati de U Cv.!! Saraca Dinamo candva echipa de temut si chiar de glorie ,pe ca maini a incaput?!?. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  01 Martie 2018, 08:38

Universitatea Craiova si-a castigat in instanta toate drepturile trecute asa ca ciocul mic caci habar nu aveti,dar aveti impresia ca va pricepeti si murdariti aici o echipa care este foarte iubita in toata tara.Rusine!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează