FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Război cu dinamoviștii deveniți dușmani: cu cine dau „câinii” ultimele asalturi pentru play-off în 2019

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 09:35

Dinamo va da ultimele asalturi pentru play-off în 2019 contra a patru echipe antrenate de ex-dinamoviști, plus o alta ce i-a oferit insomnii.

Roș-albii n-au pierdut la Clinceni, au evitat rușinea, de la 0-2 s-a terminat 2-2, dar sunt la 5 puncte de ultimul loc de play-off, ocupat acum de FCSB. 

Dusan Uhrin încearcă să-i readucă pe elevii săi pe linia de plutire după trei etape consecutive în care a înregistrat doar două remize. Matematica antrenorului e simplă, le spune mereu jucătorilor săi să învingă în următorul meci. 

Până la finele lui 2019 mai sunt 5 partide oficiale, doar cu adversare din zona play-out în prezent. Și cu vechi cunoștințe, ale căror nume se leagă de Dinamo. În tur, din cele 15 puncte puse în joc cu aceste formații, roș-albii au scos doar 7.

1. Vineri, roș-albii joacă împotriva ieșenilor care le-au luat play-off-ul acum două sezoane, iar trupa lui Teja - secundul lui Rednic în 2007 când s-a luat titlul, apoi A1 în 2015 în Ștefan cel Mare - a învins în tur în Copou cu 2-0.

2. Miercurea viitoare, în intermediară, „câinii” se duelează cu Chindia lui Moldovan, prima opțiune de a-l înlocui pe Neagoe în vară. Târgoviștenii nu l-au lăsat să plece, iar în prima partidă cu Uhrin antrenor, au învins cu 3-2.

3. Urmează deplasare la Sibiu, unde vor da peste Neagoe, antrenorul ce-a început sezonul la Dinamo și care era să-și piardă viața pe banca tehnică la meciul cu Craiova. 

4. Revenire, acasă, cu Sepsi preluată de Grozavu, ex-dinamovistul care a fost chemat de două ori la București în vară, dar respins pentru a fi uns ca "principal" în Ștefan cel Mare!

5. Ultima etapă din 2019, la Botoșani, formația ce-a pus piedică mereu „câinilor” în ultimele două ediții, fiecare duel lăsându-se cu acuze de arbitraj. În plus, Marius Croitoru și compania au avut reacții dure după ultimul 1-1 din Capitală, iar „câinii” îi acuză pe botoșăneni că sunt în sfera de influență a FCSB-ului. 

4 meciuriva mai disputa Dinamo în 2020 din sezonul regulat, dintre care trei adversare sunt pe locuri de play-off acum: Astra (a), Voluntari (d), FCSB (a), Gaz Metan (d)

Vezi și: 

DINAMO // Îi are pe ”câini” pe conștiință! Roș-albii îi vor rezilia contractul lui Linas Klimavicius

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cornelconasu
cornelconasu  •  26 Noiembrie 2019, 18:33

Avem nevoie de 6 victorii care sunt posibile !

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Noiembrie 2019, 18:32
Postat de dvd1 pe 26 Noiembrie 2019, 11:35

asta cu play-off la Dinamo e deja o gluma buna. Dinamo nu stie daca termina campionatul ce sa vorbim de play-off. Dinamo e mai aproape de retrogradare decit de play-off. In iarna iar o sa fie curatenie si iar o sa aduca niste petarde de care nu a auzit nimeni. Trebuie sa se termine agonia asta. E prea mult

La pușcărie cu voi !

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Noiembrie 2019, 15:20

La prima vedere in retur vom lua mai multe puncte!Adica...8!Victorii doar acasa cu Targovistea si posibil cu Sepsi -campioana egalurilor-si egaluri cu Iasi acasa-e posibil orice rezultat,adica putem sa si castigam,dar putem sa si pierdem-si cu Sibiul in deplasare!Posibil sa scoatem vreun egal si cu Botosanii-dar cu doi de "daca:daca meciul nu se va juca la Botosani si daca baskan-ul din Pipera nu isi va trimite iar arbitrii- sa-i ingroape pe Dinamo!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close