FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu, reacție după ședința de la Dinamo: „Ei sunt cu banii la zi, haideți să vă zic cum stă treaba”

Răzvan Zăvăleanu / Sursă foto: FC Dinamo@Official
Răzvan Zăvăleanu / Sursă foto: FC Dinamo@Official

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2022 22:10 / Actualizat joi, 05 mai 2022 22:18

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a organizat azi o ședință în cadrul căreia i-a anunțat pe toți angajații clubului vizavi de situația financiară a clubului.

Au apărut discuții vizavi de faptul că unii angajați ar putea fi neplătiți până în iulie sau li s-a transmis că vor fi întârzieri. Conform informațiilor GSP.ro, jucătorii și membrii staff-ului tehnic au ajuns la un acord cu reprezentanții grupării pentru a-și lua banii după duelurile de baraj, roș-albii arătând clemență vizavi de Dinamo, în condițiile situației financiare actuale.

Răzvan Zăvăleanu, pentru GSP.ro: „Salariații de la Săftica sunt cu banii la zi!”

Răzvan Zăvăleanu a ținut să lămurească situația vizavi de situație.

„Ședința de azi? Ce am discutat, eu consider că trebuie să rămână între noi, fiindcă așa e firesc, așa am convenit. Haideți să lămurim! Salariații de la Săftica sunt cu banii la zi! Azi, am dispus plata pentru salariul curent, cu scadența astăzi! Nu s-a pus problema să-i amânăm, să-i ducem cu vorba, să fie amenințări sau mai știu eu ce. E lămurit acum?

Situația e una dificilă, dar nu mai dificilă decât la alte cluburi din România. Facem demersuri ca să fie bine, oamenii să fie plătiți. Da, au fost întârzieri, dar la salariul trecut, am vrut să ne lămurim, era o întârziere de o săptămână-două. Și dacă există probleme, trebuie să tragem umăr la umăr, să rezolvăm problemele”.

Dinamo are un nou „lunetist”, iar numele lui e tot Claudiu! Execuție magnifică la ultimul meci: „Mi-aș fi dorit să primesc mai multe șanse”
DINAMO
Dinamo are un nou „lunetist”, iar numele lui e tot Claudiu! Execuție magnifică la ultimul meci: „Mi-aș fi dorit să primesc mai multe șanse”

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo: „Nu e un dezastru, nu s-a terminat totul, cum ar vrea unii”

Nu-i lăsăm pe oameni pur și simplu. Credeți-mă, totul este în parametri optimi. Nu e un dezastru, nu s-a terminat totul, cum ar vrea unii.

Vizavi de situația celor de la echipă, tot ceea ce am discutat cu jucătorii și cu staff-ul, am căzut de acord să rămână în bucătăria internă. Vă spun sincer, jucătorii sunt motivați și dornici de joc, toți sperăm să trecem de baraj cu bine”, a precizat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.ro.

Probleme uriașe la Dinamo: „De luni nu vor mai veni la muncă”

Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, a anunțat la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport că Zăvăleanu le-a spus jucătorilor că singura șansă să își primească salariile ar fi rămânerea în Liga 1.

„La Dinamo a fost o ședință azi, cu Zăvăleanu, care i-a anunțat pe jucători și pe toți angajații că nu mai sunt bani deloc, că până în iulie nu vor fi plătiți. Atunci ar putea să-și recupereze salariile, dacă echipa va rămâne în prima ligă și va mai primi drepturi TV, altfel nu.

Angajații de la Săftica, neplătiți și ei, au spus că de luni nu vor mai veni la muncă, nu se mai ocupă de teren, de nimic. Să vedem dacă o să fie motivatoare ședința sau dimpotrivă, le arată că nu mai e niciun viitor pentru club.

Uhrin, de când s-a întors la Dinamo, n-a încasat niciun ban. A aflat azi că va primi bani abia în iulie. Cred că și asta contează. Mesajul către Uhrin a fost: «O să-ți primești banii doar dacă DDB mai strânge câte ceva».

Au o lună restanță și vor mai avea luna mai, dacă nu sunt bani deloc acum. Pot fi două variante. Zăvăleanu a sperat să-i motiveze așa, spunându-le: «Câștigați barajul, rămâneți în prima ligă și vă primiți banii din drepturile TV». A doua variantă ar fi că Zăvăleanu n-a vrut să-i mintă, pur și simplu, și a vrut să-i amâne”, a subliniat Remus Răureanu.

VIDEO Remus Răureanu prevede un viitor sumbru pentru Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo are un nou „lunetist”, iar numele lui e tot Claudiu! Execuție magnifică la ultimul meci: „Mi-aș fi dorit să primesc mai multe șanse”

Probleme uriașe la Dinamo: „De luni nu vor mai veni la muncă”

Dinamoviștii au prins tupeu și sunt cu gândul doar la baraj: „Batem indiferent de adversar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Mai 2022, 17:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blackpedro
blackpedro  •  06 Mai 2022, 14:00
Postat de Tudor Alexandru pe 05 Mai 2022, 22:27

Fitile aruncate de presa asa cum s-a intamplat de fiecare data cand se mai stabiliza situatia la Dinamo.Tot mai credeti ca e o doar o coincidență?

Cred că se poate pune un egal între dedebei și ruși. Toată lumea doar pe ei îi urăște, presa e aservită și scrie doar de rău despre ei când ei sunt, de fapt, de mega-succes, și nu sunt nici insolvenți, și se scaldă în bani, și orice contract au semnat, l-au respectat, și se bat la campionat. Lumea rea, jurnaliștii, arbitrii, gigiștii, ...iștii, eștii, râul, ramul - toți vor să crape dinamul, și să piardă rușii războiul doar pentru că toți sunt niște oameni răi și aserviți celorlalți, indiferent cine or fi ei.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  06 Mai 2022, 07:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează