FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme uriașe la Dinamo: „De luni nu vor mai veni la muncă”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 20:37 / Actualizat joi, 05 mai 2022 20:55

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a organizat azi o ședință în cadrul căreia i-a anunțat pe toți angajații clubului că nu vor mai fi plătiți până în iulie.

Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, a anunțat la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport că Zăvăleanu le-a spus jucătorilor că singura șansă să își primească salariile ar fi rămânerea în Liga 1.

Gigi Becali i-a comparat pe Mihai Rotaru și Adrian Mititelu înaintea duelului cu CS Universitatea Craiova: „A tocat o grămadă de bani în fotbal, dar, din păcate, cam atât”
FCSB
Gigi Becali i-a comparat pe Mihai Rotaru și Adrian Mititelu înaintea duelului cu CS Universitatea Craiova: „A tocat o grămadă de bani în fotbal, dar, din păcate, cam atât”

Angajații de la Dinamo, neplătiți până în iulie

„La Dinamo a fost o ședință azi, cu Zăvăleanu, care i-a anunțat pe jucători și pe toți angajații că nu mai sunt bani deloc, că până în iulie nu vor fi plătiți. Atunci ar putea să-și recupereze salariile, dacă echipa va rămâne în prima ligă și va mai primi drepturi TV, altfel nu.

Angajații de la Săftica, neplătiți și ei, au spus că de luni nu vor mai veni la muncă, nu se mai ocupă de teren, de nimic. Să vedem dacă o să fie motivatoare ședința sau dimpotrivă, le arată că nu mai e niciun viitor pentru club.

Uhrin, de când s-a întors la Dinamo, n-a încasat niciun ban. A aflat azi că va primi bani abia în iulie. Cred că și asta contează. Mesajul către Uhrin a fost: «O să-ți primești banii doar dacă DDB mai strânge câte ceva».

Au o lună restanță și vor mai avea luna mai, dacă nu sunt bani deloc acum. Pot fi două variante. Zăvăleanu a sperat să-i motiveze așa, spunându-le: «Câștigați barajul, rămâneți în prima ligă și vă primiți banii din drepturile TV». A doua variantă ar fi că Zăvăleanu n-a vrut să-i mintă, pur și simplu, și a vrut să-i amâne”, a subliniat Remus Răureanu.

Citește și alte știri din Liga 1:

Unde vrea FCSB să evolueze cu FC Voluntari: „Doar pe acest stadion suntem de acord!”

Cârțu, despre un jucător din play-off: „A dat niște «chifle»... n-am văzut de când mama m-a făcut!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
boierasul
boierasul  •  06 Mai 2022, 21:00
Postat de robotzel pe 06 Mai 2022, 14:10

Se mai dădea mare și tarie DoarDiviziaB că rezolva ei***

Tu ești cel care a scris articolul??)))

robotzel
robotzel  •  06 Mai 2022, 14:10

Se mai dădea mare și tarie DoarDiviziaB că rezolva ei***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roaitavasile
roaitavasile  •  06 Mai 2022, 06:38
Postat de dobrin pe 05 Mai 2022, 23:55

Sigur fake news. Saptamana viitoare cel tarziu se platesc salariile la zi.

Vine tararache cu valiza? Nu va vine sa plângeți?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează