FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

UPDATE Unde vrea FCSB să evolueze cu FC Voluntari: „Doar pe acest stadion suntem de acord!”

S-a schimbat modificarea: FCSB a refuzat să joace pe stadionul din Giulești!
S-a schimbat modificarea: FCSB a refuzat să joace pe stadionul din Giulești!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 20:30 / Actualizat joi, 05 mai 2022 20:53

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB, din etapa #9 a play-off-ului Ligii 1, nu se va juca nici pe noul stadion din Giulești. Varianta inițială, Arena Națională, a picat din motive de procedură, iar a doua, Giuleștiul, a căzut pentru că FCSB nu e de acord să joace acolo!

UPDATE, 20:30. Gigi Becali: „Vrem să jucăm cu Voluntari doar pe Arena Națională”

Gigi Becali, patronul FCSB, a explicat de ce nu e de acord ca partida cu FC Voluntari să se dispute în Giulești, făcând referire la unele declarații venite dinspre Rapid. Președintele Daniel Niculae și fostul liderul de galerie Gigi Răducanu, zis Corsicanu, au spus recent că nu agreează ideea ca FCSB să dispute în Giulești meciul din ultima etapă a play-off-ului cu CFR Cluj.

„Da, e adevărat, nu suntem de acord să jucăm pe Giulești. Dacă ei au spus lucrurile astea, nu vrem să jucăm pe Giulești, așa că nu vrem să jucăm nici cu FC Voluntari. N-o să fim de acord nici la Ploiești, nici la Giurgiu, vrem pe Arena Națională, e cel mai aproape și acolo ne dorim să jucăm. 

Cei de la Voluntari trebuiau să anunțe stadionul cu 10 zile înainte, nu au făcut-o, așa că trebuie să ne ceară acordul. Noi suntem de acord doar cu Arena Națională”, a precizat Becali, citat de digisport.ro.

Din informațiile GSP.ro, FCSB nu mai ia în calcul în acest moment să mai joace pe Giulești. FC Voluntari bătuse inițial palma cu roș-albaștrii și din acest motiv a anunțat dimineață că noul stadion al Rapidului va găzdui duelul de runda viitoare. Între timp, FCSB s-a răzgândit.

***

FC Voluntari – FCSB este programat în etapa a 9-a, dar nu se va putea juca pe stadionul din județul Ilfov, la arena „Anghel Iordănescu” efectuându-se lucrări de modernizare.

Ilfovenii au anunțat oficial azi că partida va fi găzduită de stadionul din Giulești, dar acest lucru nu se va mai întâmpla. 

La scurt timp după anunțul oficial venit de la Voluntari, cei de la FCSB au comunicat Ligii Profesioniste că nu sunt de acord ca partida de sâmbăta viitoare să se desfășoare pe arena din Grant. 

Conform regulamentului, o schimbare a terenului de joc se poate face doar dacă există și acordul echipei oaspete, iar în situația de față FCSB a refuzat categoric această variantă. 

Unde vrea FCSB să evolueze cu FC Voluntari: „Doar pe acest stadion suntem de acord!”
Mihai Stoica are un pariu clar pentru sezonul viitor » Pe cine vede în atacul FCSB
FCSB
Mihai Stoica are un pariu clar pentru sezonul viitor » Pe cine vede în atacul FCSB

De ce nu se poate disputa FC Voluntari - FCSB pe Arena Națională

Din informațiile GSP.ro, motivul pentru care varianta „Arena Națională” a picat a fost faptul că Primăria București, administratorul celui mai mare stadion din țară, a cerut banii de chirie în avans, o sumă de aproximativ 35.000 de euro.

Ilfovenii au refuzat, dorind să plătească după meci, lucru neconform noului protocol de închiriere a Arenei Naționale.

Pe lista șefilor lui FC Voluntari mai sunt variantele Ploiești și Giurgiu, dar și Arena Națională, dacă ilfovenii se răzgândesc și achită suma necesară. Meciul se va juca pe 14 mai, de la ora 21:00.

6000 de euroa încasat FC Voluntari în 2022, din vânzarea de bilete

380de spectatori a avut FC Voluntari, în medie, în acest sezon

Penultima etapă din Liga 1 poate fi un simulacru! 

Există și varianta ca FCSB și CFR să aibă două pseudoadversare în runda a 9-a din play-off, când trupa roș-albastră joacă împotriva celor de la FC Voluntari, iar CFR Cluj are meci cu Universitatea Craiova.

Acest lucru se va întâmpla aproape sigur în cazul în care CSU Craiova și Voluntari se vor califica în finala Cupei României. Ultimul act e programat joi, pe 19 mai, pe stadionul Giulești, la numai câteva zile după penultima etapă (14-15 mai). Ar fi de așteptat ca Reghecampf și Ciobotariu să-și menajeze toți titularii pentru finală, astfel că misiunea celor de la CFR și FCSB ar deveni una extrem de la îndemână.

FC Voluntari, aflată pe locul 4 în Liga 1, este cu un pas în finala Cupei. În turul semifinalelor, trupa din Ilfov a câștigat cu 2-0 meciul cu FC Argeș, având prima șansă la calificare. De partea cealaltă, CS Universitatea Craiova are o misiune mai dificilă. Elevii lui Reghecampf au pierdut meciul tur cu Sepsi, 1-2, și trebuie să întoarcă soarta calificării pe teren propriu. Returul semifinalelor se va juca pe 11 și 12 mai.

FCSB – CFR Cluj, la Buzău

FCSB va fi gazdă în ultima etapă, cu CFR Cluj. Meciul nu se va juca pe Arena Națională, urmând a se muta la Buzău. Stadionul din Capitală nu este disponibilă pentru meciul din ultima etapă, fiind închiriată de organizatorii Saga Festival.

VIDEO Cum se pregătește FCSB de meciul cu Universitatea Craiova

Citește și:

Octavian Popescu, salariu incredibil la FCSB » Becali vrea 50 de milioane de euro pe el, dar e mai prost plătit decât un jucător din „C”

Darius Olaru, jucătorul lunii aprilie, despre dificultățile copilăriei și viața de sportiv: „În fotbal se câștigă prea mulți bani, alți oameni muncesc câte 8 ore și nu se apropie de noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  07 Mai 2022, 16:47
Postat de tictictic pe 06 Mai 2022, 12:40

Stii cum se numesc aia care citesc un text dar nu-l inteleg?!? Bre, scrie clar in articol ca Voluntariul, daca dorea sa joace pe unul dintre stadioanele desemnate la Liga ca fiind de rezerva, trebuia sa notifice asta cu 10 zile inaintea disputarii partidei. Daca n-a facut-o, conform regulamentului are nevoie de acceptul adversarului pentru terenul propus. Citez: "Cei de la Voluntari trebuiau să anunțe stadionul cu 10 zile înainte, nu au făcut-o, așa că trebuie să ne ceară acordul." Ti-e mai clar acum???

Becali vrea să răzbune înfrângerea ls masa verde din cupă și să câștige la masa verde în campionat.

tictictic
tictictic  •  06 Mai 2022, 12:40
Postat de vasileroaita pe 05 Mai 2022, 22:37

Care sunt stadioanele de rezerva ale Voluntarilor?! Din articol reiese că ar fi Ploiești și Giurgiu. Dacă e asa și finul Pandele alege unul din cele doua stadioane, nașul Becali nu are drept de a interveni. Dar toată discuția este inutila, rezultatul meciului dintre fin și naș fiind cunoscut și în SAMOA!!

Stii cum se numesc aia care citesc un text dar nu-l inteleg?!? Bre, scrie clar in articol ca Voluntariul, daca dorea sa joace pe unul dintre stadioanele desemnate la Liga ca fiind de rezerva, trebuia sa notifice asta cu 10 zile inaintea disputarii partidei. Daca n-a facut-o, conform regulamentului are nevoie de acceptul adversarului pentru terenul propus. Citez: "Cei de la Voluntari trebuiau să anunțe stadionul cu 10 zile înainte, nu au făcut-o, așa că trebuie să ne ceară acordul." Ti-e mai clar acum???

1566178743642986
Vlad Hartea  •  06 Mai 2022, 10:58

Poate sa joace cu Voluntari si pe platoul din fata Guvernului pentru ca rezultatul este deja cunoscut !!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează