FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a comparat pe Mihai Rotaru și Adrian Mititelu înaintea duelului cu CS Universitatea Craiova: „A tocat o grămadă de bani în fotbal, dar, din păcate, cam atât”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 19:53 / Actualizat joi, 05 mai 2022 20:07

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, înaintea duelului dintre cele două echipe, din etapa #8 a play-off-ului Ligii 1.

  • CS Universitatea Craiova -FCSB se joacă duminică, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Latifundiarul l-a comparat pe Rotaru cu Adrian Mititelu, patronul celeilalte echipe din Bănie, FCU Craiova 1948 și consideră că finanțatorul trupei antrenate de Reghecampf a făcut mult mai multe performanțe în fotbal.

Craiova își face calculele pentru derby-ul cu FCSB: „Putem întâlni o «fiară» duminică!”
CSU Craiova - FCSB
Craiova își face calculele pentru derby-ul cu FCSB: „Putem întâlni o «fiară» duminică!”

Gigi Becali, comparații între Mihai Rotaru și Adrian Mititelu

„Am jucat de atâtea ori în Bănie. Și cu Craiova lui Mititelu, și cu Craiova lui Rotaru. Dar nu prea poți să faci o comparație așa între ei, deoarece Rotaru este peste Adrian Mititelu. Bine, Adrian este acum la pușcărie și nu poți să îți manageriezi echipa așa cum vrei tu. 

În plus, tată, nici nu e frumos să vorbești de el, mai ales că omul este la greu. El a fost și este un om orgolios, a tocat o grămadă de bani în fotbal, dar, din păcate, cam atât. Nu a făcut deloc performanță cu echipa lui, iar mie îmi zicea mereu că vrea să mă bată. Nu m-a bătut niciodată.

În schimb, Rotaru s-a descurcat mult mai bine. A și vândut jucători și a făcut bani, dar a făcut și performanță în anii ăștia. El tace și face. Nu mă amenință că mă bate, că m-a bătut și el, dar mereu am meciuri grele cu el. 

Rotaru a jucat o finală de campionat cu trofeul pe masă, a câștigat și niște cupe, nu a stat degeaba la Craiova. În schimb, Mititelu nu a câștigat nimic și nu s-a bătut niciodată cu mine la campionat. Eu sunt convins că el o să iasă din puscărie și mai orgolios, dar îi trebuie mulți bani ca să își facă o echipă puternică”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Etapa 8, play-off // Match Preview CSU Craiova - FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

S-a schimbat modificarea: FCSB a refuzat să joace pe stadionul din Giulești!

Cârțu, despre un jucător din play-off: „A dat niște «chifle»... n-am văzut de când mama m-a făcut!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
0oris
0oris  •  08 Mai 2022, 15:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  08 Mai 2022, 09:05
Postat de george_br pe 07 Mai 2022, 15:54

Lasa lozincile, Clonel, ca nubtin loc de argumente! Alea poate tin de foame pe la mitingurile alea ale voastre, unde va incarcati cu manie proletara. Stiinta pe care o clamezi tu in van nu poate fi o echipa care a jucat impotriva Universitatii Craiova!

Clonatii mei umplu din nou stadionul astazi, ratacitule ! Treijdemii si multi altii pe afara pentru ficatul tau si al altora... Luati Fortifikat bai si lasati beutura !

george_br
george_br  •  07 Mai 2022, 15:54
Postat de Nanu Daniel pe 07 Mai 2022, 11:08

Bleah, bleah ! ... poti sa silesti cat vrei ? Suporterii, craiovenii nu sunt un accesoriu atasat de orice echipa pe care vreun aiurit de patron o incropeste si o "manageriaza" crezand ca lumea il ajuta neconditionat, orbeste indiferent de apucaturile lui. Noi craiovenii suntem insusi Universitatea Craiova. Noi suntem Stiinta si Stiinta merge acolo unde suntem noi.

Lasa lozincile, Clonel, ca nubtin loc de argumente! Alea poate tin de foame pe la mitingurile alea ale voastre, unde va incarcati cu manie proletara. Stiinta pe care o clamezi tu in van nu poate fi o echipa care a jucat impotriva Universitatii Craiova!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează