FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rufo Collado, prima reacție după dezvăluirile GSP: „Am venit într-o țară complicată, toți încearcă să ne destabilizeze”

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, neagă orice legătură cu Cristi Borcea și dă în continuare asigurări că totul decurge conform planului. +20   FOTO
Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, neagă orice legătură cu Cristi Borcea și dă în continuare asigurări că totul decurge conform planului.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 20:23 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 20:54

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, neagă orice legătură cu Cristi Borcea și dă în continuare asigurări că totul decurge conform planului. 

Fanii lui Dinamo sunt tot mai sceptici în privința capacității lui Pablo Cortacero de a finanța clubul. Rufo Collado continuă să aibă un discurs optimist, în ciuda restanțelor neachitate. Directorul sportiv al „câinilor” spune că nu l-a întâlnit niciodată pe Cristi Borcea.

Rufo Collado: „Nu îl cunoaștem pe Borcea!”

„Am venit într-o țară foarte complicată, am format un lot puternic și vă garantez că echipa va crește. Toți încearcă să ne destabilizeze, inclusiv înainte de meciuri, dar noi suntem liniștiți și ne vedem de drumul nostru. Până la urmă își va da toată lumea seama că este un proiect serios aici și nimic ascuns. Datorită contactelor pe care le am în toată lumea putem ajuta Dinamo. 

Dar nici eu, nici Pablo și niciunul dintre cunoscuții mei nu-l cunosc pe Borcea. N-avem nicio legătură cu el. Firma pe care am avut-o nu era fantomă, era 100% legală și a ajutat mulți copii. Avem conexiuni la nivel mondial pe care le folosim doar în interesul lui Dinamo, pentru a face o echipă și mai puternică. În rest, totul mi se pare doar un circ mediatic”, a declarat Collado pentru doardinamo.ro. 

VIDEO. Spaniolii de la Dinamo au vrut să închirieze birouri de la Marica: „Mi-au spus că o să mă caute să semnăm”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo, pe drumuri: se mai mută la noul sediu? Contractul nu e semnat și se lucrează de pe teren!

„Eminența cenușie” a proiectului „Nuevo Dinamo” nu mai este interesată de club + Reacție dură: „Haită de haimanale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  27 Octombrie 2020, 16:24
Postat de ge0x pe 27 Octombrie 2020, 07:16

Pai bai spaniolilor, plătiți ba tată si voi salariile la zi, nu ca azi, ca mâine, că poimâine. Nu încearcă nimeni sa destabilizeze nimic. Nu a zis nimeni sa transferați jucatori de cateva milioane de euro. Dar dăo dracu de treabă, nici salariile nu le plătiți. Ăștia au venit in România crezând ca au venit într-un sat dala de prin Bangladesh. Ăștia nu știu ca românii sunt unși cu toate alifiile. Ne prostești o luna, două dar pe urmă nu o sa va mai meargă. City, Chelsea, PSG, Malaga cand au fost preluate aia au spart banca cu salarii si jucatori de top. La noi nici salarii de 5,6 mii de euro nu sunteți in stare sa plătiți. Sau mai așteptam sa mai piarda Dinamo cateva meciuri sa faceți rost de bani din pariuri?

si eu cred in teoria asta, ca astia fac bani din pariuri, din meciuri pariate, nu e posibil ca Dinamo sa joace in halu asta cu fotbalisti veniti totusi de pe la City, Barcelona, Deportivo, etc.

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  27 Octombrie 2020, 15:56

Pana una alta exista un sambure de adevar, daca tot amanati plata salariilor asta inseamna un semn despre corectitudinea pe care o aratati.

adiktedz
adiktedz  •  27 Octombrie 2020, 15:20

Spaniolii astia chiar au crezut ca au veni intr-un campionat de mana a 7-a? Vii cu banii si inchizi gura tuturor , nu atatea declaratii aiurea. Nu avem nevoie de declaratii ci de fapte.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează