FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ANALIZĂ GSP Tabloul de coșmar e complet! Record negativ inimaginabil atins de Dinamo

Dinamo încheie anul fără niciun punct obținut în cele 10 partide externe stagionale / foto: GSP +29   FOTO
Dinamo încheie anul fără niciun punct obținut în cele 10 partide externe stagionale / foto: GSP

Articol de , - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 20:59 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 01:08

Învinsă la Mioveni, 1-2, cu două goluri în prelungiri, Dinamo încheie anul fără niciun punct obținut în cele 10 partide externe stagionale. Trupa lui Rednic, în topul loserilor Europei. 

Meciul de la Mioveni a fost ultimul susținut de „câini” în deplasare în prima parte a sezonului. Niciodată în istoria lui Dinamo nu s-a mai întâmplat ca alb-roșiii să nu ia absolut niciun punct de „afară” până la pauza de iarnă

Încă un scandal de amploare la Dinamo! Un jucător important a răbufnit de față cu toată lumea: „Plec și nu mă mai întorc!” + Rednic l-a exclus!
DINAMO
Încă un scandal de amploare la Dinamo! Un jucător important a răbufnit de față cu toată lumea: „Plec și nu mă mai întorc!” + Rednic l-a exclus!

Un adevărat coșmar, care i-a afundat în subsolul clasamentului Ligii 1, penultimul loc, cu doar 12 puncte după 20 de etape. 

Mai este o rundă, cu Farul, acasă, și poate fi chiar mai rău! Oricum, anul 2021 intră în cartea recordurilor negative atinse de fosta semifinalistă a CCE: cel mai slab sezon și zero puncte în 10 partide jucate pe terenul adversarelor.

2,5% din înfrângerile suferite în 73 de ani

Joi seară, la Mioveni, trupa lui Mircea Rednic a fost la doar câteva minute de primele puncte în deplasare, dar a capotat lamentabil în prelungiri, 2-1, după ce a condus cu 1-0, grație unui penalty transformat de Sorescu (62). 

A fost primul eșec al dinamoviștilor pe terenul nou-promovatei, al doilea suferit de Dinamo „afară” în acest sezon, după ce a deschis scorul. Precedentul s-a petrecut la Voluntari, cu același scor, 2-1, după ce tot Sorescu mișcase primul tabela. 

În rest, patru înfrângeri categorice, cu FCSB (0-6), cu CSU Craiova (0-5), cu Farul (0-3) și cu Sepsi (1-4), plus alte patru la limită, cu FCU Craiova (0-1), cu Chindia (0-1), cu Gaz Metan (1-2) și cu "lanterna" Academica Clinceni (0-1).

Practic, cele 10 înfrângeri externe suferite de Sorescu și compania în ultimele cinci luni reprezintă 2,55% din totalul celor 392 de meciuri pierdute „afară” de Dinamo în primul eșalon, în cei 73 de ani de istorie. 

27 de goluria primit Dinamo în deplasare din totalul celor 41 încasate în 20 de etape

Anul viitor, în sezonul regulat, Dinamo mai are de disputat 5 meciuri în deplasare: cu FC Argeș, FC Botoșani, UTA, Rapid, CFR Cluj.

4 goluria marcat Dinamo în cele 10 meciuri pierdute în deplasare. Autori Sorescu, două (unul din penalty), Ivanovski (penalty) și Torje

Tabloul de coșmar e complet! Record negativ inimaginabil atins de Dinamo

Au și nemții „gloabele” lor

Dinamo este lider într-un top inedit al „loserilor Europei”, ciuca bătăilor în deplasare în acest sezon. 

Pe „Bătrânul Continent” mai sunt doar trei echipe din campionate de luat în seamă care n-au reușit să câștige încă vreun punct în fiefuri străine. Acestea sunt Greuther Fürth, ultima din Germania, Rizespor, penultima din Turcia, și Vejle BK, „lanterna”din Danemarca. Mai sunt și alte formații fără puncte luate de "afară", dar prin ligile din Moldova, Luxemburg, Andorra și Gibraltar.

Tabloul de coșmar e complet! Record negativ inimaginabil atins de Dinamo

37,6%este procentul meciurilor pierdute în deplasare de Dinamo, în prima divizie: 392 de înfrângeri din 1.132 meciuri

7 goluria primit Dinamo în ultimul sfert de oră, dintre care 4 în prelungiri

Cifrele rușinii de la Mioveni

Dinamo a avut cel mai slab index InStat din etapa a 20-a, 190, la bătaie cu Chindia, 191, echipă învinsă de FCU Craiova, scor 0-3, acasă. 

Cel mai bun index l-a avut FCSB, 244, după derby-ul cu Rapid (3-1). Trupa lui Rednic și-a creat doar două ocazii de gol, la Mioveni, una transformată de Sorescu, de la 11 metri, fiind în aceeași oală cu repetentele rundei la acest capitol, CSU Craiova (2/0) și FC Voluntari (1/0). 

Câinii” sunt pe ultimul loc la raportul șuturi expediate și pe cadrul porții (3/2). Cei de la Mioveni au căutat mai mult poarta lui Iliev (14/4). 

Alb-roșiii au inițiat doar 78 de atacuri, în timp ce trupa lui Pelici a avut 107 acțiuni ofensive. Plamen Iliev, care a gafat la penalty-ul din care argeșenii au egalat, are cel mai slab index InStat dintre portarii etapei, 156, mult sub Hindrich (CFR Cluj), primul în top, cu 280.

190este indexul InStat al echipei Dinamo, după înfrângerea de la Mioveni, cel mai slab din etapa a 20-a a Ligii 1

FOTO Imagini spectaculoase susprinse în meciul CS Mioveni - Dinamo 1-0

Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
+25 FOTO

VIDEO Marin „Magiun” Barbu, despre situația de la Dinamo: „Mulți fotbaliști vor refuza să mai vină acolo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Încă un scandal de amploare la Dinamo! Un jucător important a răbufnit de față cu toată lumea: „Plec și nu mă mai întorc!” + Rednic l-a exclus!

Speriați de ultrași! Torje dezaprobă gesturile fanilor dinamoviști: „Sunt jucători foarte emotivi, poate luni le tremură picioarele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
creeperno115
creeperno115  •  18 Decembrie 2021, 22:43

Sa compari cfr cu Dinamo e ca si cum ai compara fcsb cu mioveni

elgabri
elgabri  •  18 Decembrie 2021, 17:32

Aici e si o mare parte din vina a antrenorilor, vedeti la Petrescu etapa trecuta la Constanta puteau sa joace 2 zile ca nu le dadeau aia gol, CFR o echipa antrenata si pregatita tactic !!

roaitavasile
roaitavasile  •  18 Decembrie 2021, 06:19
Postat de creeperno115 pe 17 Decembrie 2021, 22:36

Pana scapam de insolventa, o sa apara un investitor si alaturi de DDB vom putea sta pe 0 datorii cel putin 5 ani

Trăiești intr-o lume paralela...Aveți un investitor, are majoritatea acțiunilor la fc coafor', ai uitat?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close