FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic așteaptă întăririle! Cine sunt cei 3 jucători care ar putea intra cu CFR Cluj

Dinamo se află într-o criză profundă de rezultate, iar următorul meci e unul infernal / foto: GSP
Dinamo se află într-o criză profundă de rezultate, iar următorul meci e unul infernal / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 15:23 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 16:00

Dinamo se află într-o criză profundă de rezultate, iar următorul meci e unul infernal. „Câinii” dau piept cu liderul CFR Cluj, într-un meci programat duminică, de la ora 20:30.

Mircea Rednic a declarat în repetate rânduri că o transformare totală a echipei va putea fi observată abia din iarnă. Totuși, treptat, tehnicianul roș-albilor va putea să-i utilizeze pe jucătorii transferați în ultimele săptămâni. 

Surse autorizate ale Gazetei susțin că Nikolaos Kainourgios (extremă stânga), Cătălin Carp (fundaș central) și Marko Nunic (atacant) așteaptă să le fie eliberate cărțile verzi. Astfel, aceștia ar putea fi luați în calcul pentru duelul de duminică împotriva campioanei.

Astăzi sau mâine ar putea sosi certificatele internaționale de transfer, fără de care Dinamo nu-i poate utiliza pe cei trei.

Nici n-au pe cine să bată. Acum joacă împotriva lui CFR Cluj. Ce șanse au? Eu nu văd șanse, n-au cum să-i bată. Ar fi surpriza campionatului! 

- Ion Pârcălab, în exclusivitate pentru GSP.ro

Cum ar putea arăta Dinamo cu cei trei: Iliev - Sorescu, Pinto, Carp, An. Radu - Torje, Espinosa, Kainourgios - Măgureanu, Nunic, Ivanovski

Apare Sorescu în Dinamo - CFR Cluj?

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, n-a cedat total în „cazul Deian Sorescu”: jucătorul s-a pregătit ieri separat și de-abia de azi îl reprimește la pregătirile formației.

Dinamo se pregătește de meciul cu CFR Cluj (duminică, 18:30), iar antrenorul Mircea Rednic ar putea face o mutare surpriză și l-ar putea folosi pe Deian Sorescu în meciul contra campioanei.

De văzut dacă Rednic va trece total peste situația creată între el și Deian și-l va mai titulariza duminică pe jucător, contra campioanei CFR. Recunoscut pentru flerul său, „Puriul” vrea să se folosească de acest conflict pentru a-l stimula pe bănățean, iar acesta să-și utilizeze energiile pentru a arăta că este un fotbalist pe care antrenorul și Dinamo trebuie să se bazeze.

Dacă nu va miza pe Sorescu, Mircea Rednic va avea bătăi de cap pe postul de fundaș dreapta. „Puriul” îi mai poate folosi pe acest post pe Costi Nica, trimis la echipa a doua din acuza prestațiilor slabe, pe Andrei Radu, fundaș stânga de meserie, sau pe Geani Crețu, care la bază este mijlocaș lateral.

VIDEO Actorul Răzvan Oprea îl taxează pe Sorescu: „Un fotbalist care gândește așa nu are ce căuta la Dinamo. Nu are ce căuta în fotbal!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

„Fară aportul nostru, Dinamo moare!” » Liderii DDB, mesaj de ultim moment: „Mai avem doi pași până la salvarea și recuperarea clublui”

Apare Sorescu în Dinamo - CFR Cluj? De ce ar fi tentat Rednic să mizeze pe el deși s-au certat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1218586594827331
Alex Iosif  •  05 Noiembrie 2021, 07:43
Postat de Cristian Miu pe 04 Noiembrie 2021, 17:46

Sau s a schimbat regula... Eu zic ivanovsky out, și Matei în centru... Pe grec dacă poate, fundaș stânga, Radu e pardaf...

Radu e mai slab si decat Filip,daca poate exista asa ceva.Nu inteleg de ce nu mai joaca Amzar,chiar mi-a placut pustiul.

2108418472568457
Cristian Miu  •  04 Noiembrie 2021, 17:46
Postat de Cristian Miu pe 04 Noiembrie 2021, 17:39

Și jucătorii U21 sunt.... Magureanu cu....

Sau s a schimbat regula... Eu zic ivanovsky out, și Matei în centru... Pe grec dacă poate, fundaș stânga, Radu e pardaf...

2108418472568457
Cristian Miu  •  04 Noiembrie 2021, 17:39

Și jucătorii U21 sunt.... Magureanu cu....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează