FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Fară aportul nostru, Dinamo moare!” » Liderii DDB, mesaj de ultim moment: „Mai avem doi pași până la salvarea și recuperarea clubului”

Liderii DDB susțin că, fără existența grupului socios, Dinamo nu ar mai fi existat astăzi / Sursă foto: Arhivă GSP
Liderii DDB susțin că, fără existența grupului socios, Dinamo nu ar mai fi existat astăzi / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 14:46 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 15:26

Liderii proiectului socios „Doar Dinamo București” au lansat pe grupul oficial un îndemn prin care își mobilizează membrii cotizanți să continue să doneze bani pentru a ajuta clubul să supraviețuiască. Aceștia fac o comparație cu situația întâmpinată recent de înotătorul David Popovici, proaspăt transferat la CS Dinamo.

„Fară aportul nostru, Dinamo moare!”, e mesajul transmis de liderii DDB, care încearcă să prevină o eventuală relaxare a celor care cotizează pentru club. Aceștia susțin că Dinamo se află pe ultima sută de metri în ceea ce privește redresarea financiară a echipei.

Rednic așteaptă întăririle! Cine sunt cei 3 jucători care ar putea intra cu CFR Cluj
DINAMO
Rednic așteaptă întăririle! Cine sunt cei 3 jucători care ar putea intra cu CFR Cluj

Comunicat DDB: „Fară aportul nostru, Dinamo moare!”

Cel mai important transfer din acest an reușit de Clubul Sportiv Dinamo este David Popovici (17 ani), speranța natației românești, un sportiv cu rezultate incredibile pentru vârsta lui. În urmă cu două zile, a avut loc proba de 400 metri liber, în cadrul Campionatelor Europene de la Kazan. 

David a condus detașat cursa, doar că s-a oprit după 14 bazine, deși cursa mai avea încă două lungimi de bazin. Le-a numărat greșit și a crezut că s-a terminat cursa. Când și-a dat seama că ceilalți înotători au întors lângă el și au continuat cursa, a pornit din nou, dar n-a reușit să recupereze secundele pierdute și a pierdut calificarea. Fraților, suntem în aceeași situație. Riscăm să repetăm greșeala lui David și să ne calculăm greșit pașii. Suntem obosiți, suntem sleiți de puteri, suntem descurajați. Fără să ne dăm seama, s-ar putea să ne oprim din a susține echipa, chiar acum, când mai sunt 100 de metri până la finish. 

Cursa noastră înseamnă 5 lei pe săptămână, din care să luăm 2 bilete virtuale și alți 5 lei, care înseamnă costul cardului DDB pentru o săptămână. Am tras tare până aici, am strâns împreună aproape 2,5 milioane de euro, am făcut lucruri care păreau imposibile și datorită acestor sacrificii încă mai putem vorbi despre Dinamo, despre clubul de fotbal pe care-l iubim. Suntem atât de aproape de biruință și în același timp foarte aproape să ne oprim. Entuziasmul celor mai mulți a fost înlocuit de spiritul de critică, de suspiciuni, de îndoieli. 

Oamenii care nu cred în proiectul prin care suporterii își iau clubul înapoi din mâinile spaniolilor, au tras în noi din toate pozițiile. Uneori i-au influențat și pe membrii DDB să-și piardă încrederea. E foarte important să înțelegem că ne aflăm într-o cursă pe care o conducem detașat. 

Program DDB este ENTITATEA CARE A CONTRIBUIT CEL MAI MULT LA SUSȚINEREA CLUBULUI. Clubul Dinamo este APROAPE SALVAT de la faliment și dispariție. Pentru asta ne-am trudit, pentru asta am acceptat și să fim înjurați și arătați cu degetul. DAR CURSA NU S-A ÎNCHEIAT! Și ar fi mare păcat să încetinim ritmul chiar acum, când mai avem doi pași până la SALVAREA și RECUPERAREA clublui. Aproape salvat și cu perspectiva unui nou stadion, Clubul Dinamo începe să devină atractiv pentru mai multe persoane. Am afirmat tot timpul că ne dorim investitori la Dinamo. 

Dar am mai spus și că ne dorim să avem un cuvânt de spus în alegerea lor, pentru că noi, suporterii, suntem cei care își doresc cel mai mult binele lui Dinamo. Nu dorim să se repete dezastrul produs odată cu venirea ultimilor pseudo investitori. Și mai există un risc. Știind că mai sunt oameni care ajuta clubul, să credem că o putem lăsa mai moale cu sustinerea. Atentie, asta ne poate fi FATAL! Fara aportul DDB, Dinamo moare! Nu exista dubiu aici, a spus-o inclusiv Răzval Zăvăleanu, cel care cunoaște situația financiară a clubului mai bine ca oricare altul. Atâta timp cât ne vom duce cursa până la capăt, fără să ne oprim înainte de finish, vom putea fi siguri că soarta lui Dinamo va fi în mâinile noastre. 

- Comunicat Program „Doar Dinamo București”

David Popovici a ratat finala la 400m liber de la Europene dintr-un motiv incredibil: „Cândva, ne vom aminti amuzați”

Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt au debutat marți la Kazan, în Rusia. David Popovici (17 ani) și-a compromis șansele în calificările de la 400m liber din cauza unei greșeli copilărești. 

David Popovici și-a făcut încălzirea cu o probă în care nu avea mari obiective, cea de 400m liber. Sportivul român s-a descurcat bine. Cu 50 de metri înaintea finalului avea un avans considerabil. doar că a comis o gafă de începător. S-a oprit când mai avea de parcurs două lungimi de bazin. Organizatorii l-au atenționat, dar a fost prea târziu pentru a mai prinde finala.

VIDEO Actorul Răzvan Oprea: „Când a preluat Negoiță clubul, Dinamo era pe zero”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cum se implică Nicolae Badea la Dinamo: „A ajutat serios echipa” + șefii clubului așteaptă revenirea oficială

Reacția lui Alexandru Răuță, după problemele avute în meciul Dinamo - Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
talpaiadului
talpaiadului  •  04 Noiembrie 2021, 23:39
Postat de Dumitru Florin pe 04 Noiembrie 2021, 19:59

Ei, tocmai asta e problema, cati bani au strans si ce au facut cu ei?!? De cand exista acest DDB s-a anuntat de N ori ca va avea loc o AG a membrilor, pentru a se alege o conducere reala, dar nu a avut loc niciodata! Din cand in cand apare cate un nume care se autointituleaza lider al DDB, altul se autoproclama purtator de cuvant, nu stiu care numeste antrenorii, se preocupa de transferuri etc., mai apare cate un Muresan sau Zavaleanu, care iau cate un sac de bani pentru nimic concret, nimic constructiv, vine Rednic si se apuca (alaturi de "priceputa impresara" Luana) de transferuri, dar tot numai cu jucatori expirati, care nu si-au gasit luni de zile un club din cauza "valorii" si a "experientei" etalate in cincinalele trecute... Singura acticvitate in care DDB a fost consecventa a fost cea de a cersi bani de la suporteri!

E usor sa te concentrezi doar pe aspectele negative si sa arunci cu noroi. Cum-necum, Dinamo a supravietuit datorita DDB. Nici o alta miscare a suporterilor din Romania nu a reusit vreodata sa-si tina echipa in viata.

249486258823115
Gigi Iordache  •  04 Noiembrie 2021, 22:55

Bai DDB-ule, daca Steaua si Rapidul au luat-o din liga 4, nu este normal ca si voi sa o luati de acolo?Va milogiti ca niste cersetori.

creeperno115
creeperno115  •  04 Noiembrie 2021, 22:44

Foarte bine ca au cersit! Daca suporterii nu bagau bani in Dinamo, ar fi intrat in faliment inca de pe vremea lui negoita. Bravo DDB!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează