FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE DINAMO. Reacția lui Alexandru Răuță, după problemele avute în meciul Dinamo - Rapid

Alexandru Răuță
Alexandru Răuță

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 16:30 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 22:29

Alexandru Răuță (29 de ani) a primit diagnosticul medicilor după ce, în meciul cu Rapid, mijlocașul a fost scos de pe teren cu ambulanța în urma unor dureri în piept.

UPDATE Ora 22:00 Reacția lui Alexandru Răuță: „Săptămâna viitoare voi reveni la antrenamentele cu echipa”

Alex Răuță a avut o reacție în mediul online și a dezmințit faptul că ar avea probleme atât de complicate care să necesite varianta de a renunța la fotbal. 

„După ce am avut acea problemă la meciul cu Rapid, care a fost cardio-respiratorie, nu probleme cu inima, mi-am revenit, am făcut cele mai amănunțite controale și sunt bine. Dacă aș avea probleme, nu ar mai fi riscat nimeni să mă lase să mă antrenez, mai ales la Dinamo unde au fost probleme de acest gen. Dacă aș fi fost grav și nu mai putea juca fotbal, eram primul care ieșeam în față și spuneam tot. Săptămâna viitoare voi reveni la antrenamente și voi face antrenament sută la sută cu echipa”, a transmis închizătorul de 29 de ani.

După ce a purtat dispozitivul holter EKG, care monitorizează bătăile inimii timp de 24 de ore, Alexandru Răuță a efectuat un nou control medical, în urma căruia a primit un diagnostic nefavorabil.

Din informațiile Gazetei, acesta suferă de tahicardie (n.r. - tulburare de ritm cardiac, pulsul jucătorului fiind mult mai ridicat decât în condițiile normale). Roș-albii au decis să nu riște nimic și mijlocașul s-a antrenat astăzi separat de restul grupului, făcând ușoare alergări.

De asemenea, Răuță ar urma să efectueze controale periodice, mai ales după ce și în vara trecută, când a fost infectat cu Covid-19, acesta a efectuat un test cardiac care indica cifre anormale pentru un sportiv.

Astfel, Răuță nu va risca toamna asta să mai evolueze pentru Dinamo, urmând să se gândească serios dacă să renunțe la fotbal.

Mesajul ultrașilor dinamoviști pentru Alexandru Răuță: „Jucător cu mentalitate și spirit de sacrificiu”

Chiar dacă Răuță și-a pus viața în pericol, insistând să joace partida cu Rapid deși simțise în prealabil dureri în zona pieptului, suporterii dinamoviști consideră că mijlocașul ar trebui să fie un exemplu de sacrificiu pentru colegii săi mai tineri.

„Respect, Alex Răuță! Am avut un antrenor care a abandonat echipa după ce a îngropat-o în datorii. Simțea o durere în piept și una în cot. Am văzut și jucători care nu riscă nici măcar o alunecare. Dar există și altfel de oameni. Răuță este unul dintre ei. 

A intrat pe teren deși simțise că ceva nu e în regulă, doar pentru a ajuta echipa. Jucător cu mentalitate și spirit de sacrificiu. Acesta este exemplul pe care jucătorii cu experiență trebuie să-l dea celor tineri. Suntem cu gândul la tine, Alex! Sperăm să revii cât mai repede pe teren. Avem atâta treabă de făcut pentru Dinamo!”, au scris pe Facebook reprezentanții DDB Italia.

Video Răzvan Oprea: „Când a preluat Negoiță clubul, Dinamo era pe zero”

Citește alte știri despre Dinamo:

Deian Sorescu s-a prezentat azi la Săftica, însă Mircea Rednic și-a impus punctul de vedere » Ce s-a întâmplat azi la antrenament

Atac dur în scandalul de la Dinamo: „Sorescule, o să ajungi vai mama ta! Nu ai ce căuta în fotbal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
vanbasten_85
vanbasten_85  •  03 Noiembrie 2021, 21:57

Rauta tocmai ce a demontat fake news-ul aruncat de cancanistul GSP, Apostol. Apostole, tu cu Vranceanu, Raureanu si Alin Grigore sunteti o rusine pentru notiunea de jurnalism!

gepeto
gepeto  •  03 Noiembrie 2021, 20:11

Cum sa ajute echipa inconstientilor? Daca mai avea o tragedie pe teren echipa era cu moralul la pamant. Habar nu aveti ce inseamna moralul unei echipe? Unui grup de oameni. DE OAMENI! bine ca a descoperit la timp. O fi avut si covidul legatura sau nu. Sa fie sanatos si fericit ca e in viata. Sigur familia lui este

planetfun
planetfun  •  03 Noiembrie 2021, 19:22
Postat de leu.mr pe 03 Noiembrie 2021, 19:16

Unde-i "sfatul", ziarist de carton ???

Exact. Eu nu cred ca o sa se retraga.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează