FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, refuz după refuz! „Câinii” nu-și pot rezolva încă cea mai mare problemă din echipă

900.000 de euro este cota lui Marcin Bulka, conform transfermarkt FOTO: Imago
900.000 de euro este cota lui Marcin Bulka, conform transfermarkt FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 07:06 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 08:01

Dinamo n-are noroc la portari, după rusul Lodigin și italianul Piscitelli, și polonezul Marcin Bulka a intrat în atenția roș-albilor, doar că a declinat oferta, speriat de criza financiară a grupării. Uriașul de 1,99 metri preferă să meargă la ultima clasată din liga secundă franceză!

Dinamo caută un portar cu experiență pentru un sezon dur de primăvară. Roș-albii îi au în prezent pe Mihai Eșanu, 22 de ani, 4 meciuri în Liga 1, și pe Aleksandr Mitrovic, 17 ani, care încă nu a debutat într-o partidă oficială.

„Câinii" și-au pus toate cunoștințele la lucru, fără succes momentan. Ultima tentativă este un portar polonez, uriașul de 1,99 metri Marcin Bulka, 21 de ani, fotbalist care a fost achiziționat de PSG de la Chelsea în 2019. Românii au pus ochii pe el în condițiile în care Bulka a fost împrumutat la Cartagena, în divizia secundă spaniolă, dar acolo a pierdut prim-planul, adunând doar cinci prezențe. 

Dinamo, refuzată de Marcin Bulka

Astfel că dinamoviștii au tras speranță că-l pot aduce pe Bulka, fie și temporar, până la vară. Bulka a fost internațional la toate reprezentativele de juniori ale Poloniei, inclusiv la cea U21. Are și o apariție în tricoul campioanei Franței, sezonul trecut, într-o victorie cu Metz, scor 2-0. Doar că Dinamo are șanse infime să-l aducă. Francezii anunță că acesta va juca până la finele sezonului la codașa Chateroux, ultima clasată din Ligue 2!

Zilele trecute, Dinamo a fost în negocieri avansate cu rusul Yuri Logidin, ex-Zenit St. Petersburg, doar că, deși se puteau înțelege din punct de vedere financiar până la vară, fotbalistul a declinat oferta și a ales Geanina (Grecia) din cauza situației financiare a grupării bucureștene. 

Echipa s-a reorientat și a intrat pe pista Riccardo Piscitelli, care a acționat Dinamo în judecată la FIFA. Mario Nicolae a negociat cu directorul sportiv de la Nacional Funchal, iar antrenorul lusitanilor nu a fost de acord să-l elibereze pe italian, chiar dacă a ajuns rezervă.

 

Dinamo a adus un preparator spaniol

Dinamo a stat câteva luni fără un preparator fizic, după ce, în timpul mandatului lui Cosmin Contra, l-a avut pe cel mai bine plătit din România, Javi Reyes. Roș-albii l-au adus pe Mikel Guillén, care a avut recomandări de la mai mulți specialiști din Spania. Mikel Guillén a lucrat mulți ani în Asia. În ultimii 3 ani a pregătit fizic o formație din India, Bengaluru. Mai are în CV formații ca C.D Sarinena, E.D. Ejea, Sischuan Jiujiuai și Beijing Huawen, ultimele două din China. Ibericul nu are absolut nicio legătură cu managementul spaniol al lui Pablo Cortacero, el venind pe filiera lui Mario Nicolae

VIDEO Cornel Dinu îl atacă pe Pablo Cortacero: „Nu credeam că poate exista un asemenea personaj”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Au bătut palma cu Paul Anton! » Adam Nemec negociază dur cu DDB

EXCLUSIV Nicolae Badea, încă un pas major spre Dinamo! Pe cine vrea să numească manager general, șef peste tot clubul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1745flo
1745flo  •  30 Ianuarie 2021, 17:38
Postat de valiomanid pe 30 Ianuarie 2021, 12:49

" Dinamo cauta portar cu experienta ". Sa inteleg ca Bulka (21ani) are experienta ?

Din puțul gândirii gigisp!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  30 Ianuarie 2021, 15:19

Fraieri de tot pentru ca suporterii achitau salarii decente la timp, dar mna, pana nu scapam de spanioli si preluam controlul total al clubului, asa vom fi vazuti de toti jucatori din intreaga lume

valiomanid
valiomanid  •  30 Ianuarie 2021, 12:52
Postat de nebraska_filipineza pe 30 Ianuarie 2021, 11:42

sigur a fost amenintat si supus la presiuni

Vizionare in exces a filmelor cu mafioti face ravagii singurului neuron functional ! Ai grija !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează